Kínos helyzetbe kerültem. A családom nem látja szívesen a családi eseményeken a párom arab "nővérét". Mivel enyhíthetném a feszültséget?
Aha,aha nagyon marhára reális hogy valaki soha többet nem szól hozzá az anyjához meg az apjához meg testvéreihez meg nem hív meg senkit a saját esküvőjére, aha nagyon reális tanács.
"Az arab nő a pároméknál családtag, bárminemű bántás felé haragot eredményezne.Még a párommal se beszéltem róla"...
Nekem ez úgy hangzik mintha semmi bunkózás nem történt volna az arab hölgyike jelenlétében, csak a kérdezőnek olvastak be privátban. Vagyis nem indok a karanténba vonulásra hogy nem viselkednek rendesen az arab nővel.
Szomabt reggeli telefon:
-Anyu, soha többé nem állok veled szóba, be se teszem nálad a lábam,te se tedd nálam,telefonon se keress!!!
-De miééért kisfiam??
-Amiatt, amit a múlt héten mondtatok nekem a családi vacsora után!!
- De az az ellenvélemény nem is rólad szólt fiacskám! Egy rossz szöt se mondtunk rólad vagy a feleségedről,csak a mostoha testvére nem tetszik!
- De akkor sem állok veletek szóba,mert azt mondtad hogy a feleségem mostoha testvére nem tetszik!!
- De véleményem csak lehet. Azért nem akarsz látni soha többé mert rossz véleménnyel vagyok az arabokról?
-Neeem, áááhehehe😭😭😢😢
Tök reális.
Utolsó!
Ez nem reális. A reális az, hogy felnőtt emberek, akiknek akkor is el kell fogadni a hozott családtagokat, ha az nekik nem tetszik. Utalják az arabokat? Magánügy. A partner testvérét el kell fogadni és meg kell neki adnjj a tiszteletet. Olyan nincs, hiigy márpedig ők nem akarják, hogy egy családi eseményen ne legyen jelen. Anyó s születésnapjára nyilván nem kell meghívni, de evidens, hogy az esküvőn jelen lesz, a kérdező és a párja családi eseményein jelen lesz.
És ahhoz hogy az esküvőn meg a kérdezőék családi eseményein jelen legyen meg kell szakítani a kapcsolatot a szüleivel? Ezisreálisnagyonis.
Meg az is nagyon is reális hogy egy rasszistával leülsz és megbeszéled hogy ne legyen rasszista.
-Anyu! Mától megváltoztak a dolgok,innentől kezdve nem lehetsz rasszista!
-De kisfiaam, én már akkor is rasszista voltam mikor cseréltem alólad a szaros pelust,amikor éjjel-nappal dolgoztam hogy iskoláztassalak meg amikor megvettem neked az első autódat!
-Az más volt, akkor nem zavart, de most már ne legyél rasszista!!
- De fiam! Értsd meg hogy én rasszita maradok,mert sokat olvastam a Lányom nélkül soha-t, meg amikor hazafelé jöttem a kisközértből 20 éve,egy cigánygyerek kicsórt a szatyromból 3 krumplit!!!
- Az is más, a feleségem nővérével nem lehetsz rasszista!!!
-De hozzá se szóltam!
-Nem is fogsz, mert soha többet nem látsz engem!!!🙈🙋♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!