Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok ezt a munkát...

Elvállalnátok ezt a munkát ennyiért?

Figyelt kérdés

A szakmunkás minimálbért ajánlották fel, ami ugye netto 143.000 plusz egy kevés vasárnapi pótlék de ígyis max 150et kapnék kézhez.

Plázában lévő bolt, tehát hétfőtől vasárnapig nyitva, 9től 8ig, (kb heti 40 óra munkakeret) egész nap lenne 1 óra szünet összesen, folyamatosan állni kell, vásárló alig téved be...

Dilemmában vagyok hogy elfogadjam e, mert tudom hogy most alig van munka, a 0nál több ez a pénz is, viszont dolgoztam olyan ruhaboltban ahol bónuszok nélkül többet kaptam alapból mint 143. És ott legalább volt munka, nem csak egész nap néztem ki a fejemből.

Ismerem magam és lehet 1-2 hónap múlva sírva jönnék el hogy utálom, de így a céggel is kitolok mert feleslegesen tanítottak be. Viszont ez a munkanélküliség is az őrületbe kerget.

Bárkinek bármi hasznos tanács?

2020. aug. 24. 08:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs más lehetőség csak is kizárólag átmenetileg ameddig nem lesz más.

Ne arra gondolj hogy ha lelépsz akkor kitolsz a céggel mert feleslegesen tanítottak be, minden jogod megvan lelépni. Ha nem fogod bírni nem szabad erőltetni mert annál rosszabb lesz. Semminél jobb, legalább megpróbálod, lehet nem lesz olyan vészes mint amilyennek hangzik.

De ez hogy még vasárnapi pótlék is alig van, meg ezért a pénzért vicc ez a munka.

Most ugye válság van kevés munkalehetőség hála a járványnak, tényleg jobb ez a semminél, de ennek ellenére ezerrel figyeld hogy akad-e másik állás és akkor tudsz majd lépni.

2020. aug. 24. 09:46
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
5: sajnalom, hogy fogyatekos vagy. A kerdezo kulon emlitette, hogy alig van vevo, tehat lehet h neki ez igy unalmas lenne es emiatt is ketelkedik h elvallalja-e. Te biztos elvallalnad mert mar amugy is unalmas az eleted de valaki szivesebben porogne kicsit, nem a plafont bamulva vegig
2020. aug. 24. 09:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Én egy egészen másik nézőpontot mutatnék neked. Amikor utoljára alkalmazott voltam eladóként forgalom növeléssel foglalkoztam. A cég forgalom nélküli boltjait mindig kihívásnak vettem. Ránézésre tudtam, hogy egy boltból mit lehet kihozni.

Ha én napjainkban végig sétálok egy plázán és benézek üzletekbe, akkor az üzletek 99%-ban nem látok valami nagyon fontosat, ezt úgy hívom, eladói jelenlét. Tudod olyan ez mint amikor valakivel beszélgetsz és a teste ott van, de lélekben valahol nagyon máshol jár.

Mindegy hogy van szék vagy nincs szék, az eladóknak akiket látok egyszerűen nincs ott a lelkük. Persze ha lenne szék legalább a testük lehűlhetne, ezt értem, de ez többről szól mint a székről.

Ha jól értem Te egy szakképzett eladó vagy és szereted is csinálni és hidd el, egy ilyen helyből ki tudnál hozni többet is és jó eladóként talán még el is tudnád adni a főnöködnek, hogy többet keress akkor is ha most ebben nem hiszel. Ám ez az a hely, ami megöli a benned élő eladó lelkét, ezt nem tudom másként megfogalmazni.

Én nem értékesítőként dolgozom ma már, de én lejövök az életről ha be megyek egy ilyen helyre, egyszerűen csak hatalmas ellenállás árán tudnád azt csinálni amiért eladó lettél, amit meg lehet csinálni ha valami iszonyatos cél meg küldetés tudat hajt benne, de ez nem az a hely. Ha valahol így ledolgozol 8 órát az aznap az életed 3/4 része volt, amit havi 143 000 forintra cserélsz és ha 180 000-re vagy 300 000 forintra,mindegy, sokkal többet ér az életed mint az a pénz. Egyszerűen fontos, hogy mást is adjon a munkád és Te másoknak tudjál vele értéket adni és főleg azzal amit eladsz másoknak.

Ott vagy egy magas bérleti díjú alacsony forgalmú valószínűleg túlárazott helyen, egy olyan helyen ahová te sem mész be szívesen. Amikor én bementem a saját kezdetben gyér forgalmú munkahelyeimre én szívesen mentem oda.

Ha fontos neked ez a szakma, ha nem csak azért tanultad, hogy pénzt keres vele, akkor szerintem ezt az állást hagyd meg azoknak, akiknek bőven megfelel, hogy 143 000 forintért nézik a plafont, ha neked többet jelent az életed és a szakmád, keress inkább mást.

2020. aug. 24. 10:54
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem vállald el! Mondjuk egész nap állni fárasztó, de szerintem csak le lehet ülni egy bárszékre vagy valami. Ha nincs vevő tudsz olvasni, esetleg tanulni. Ha azt nézzük megszakadni nem kell.

Mondjuk ahogy előttem írták azon lehet gondolkodni mivel lehet lendíteni a forgalmon. Pl egy barátomnak kocsmája van és mondta, hogy látszik a forgalmon, hogy ki áll a pultban, mert akit szeretnék ott nagyobb a fogyasztás, akit annyira nem bírnak ott alig vannak. Illetve elmondhatod a meglátásaid a tulajnak, aztán vagy jól fogadja vagy nem.

2020. aug. 24. 14:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14.

Ne haragudj, de látszik, nem dolgoztál hasonló helyen. "Ha nincs vevő tudsz olvasni, esetleg tanulni"-írod. Nos, ezt általában ki nem állhatják a tulajdonosok, vezetők. Nem azért fizetnek, hogy ott bent olvasgass-mondják, némi alappal. Azt várják, hogy ha nincs vevő, akkor is keress magadnak munkát, takaríts, rendezgesd az árut, foglald le magad bolti (pót?)cselekvésekkel....Tehát akármennyire nincs vevő, a 11 óra nem úgy néz ki, hogy 4 óra munka, 7 óra pihenés. Jobb ha az illető nem ott veszi elő a tankönyveit.

2020. aug. 24. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Bárszék...persze
2020. aug. 24. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Na latom vegre mas is bele tudott abba gondolni, h a fel eletedet plafonnezessrl toltod es kapsz cserebe havi 140k-t. En akkor mar inkabb vegzek fizikai munkat ennyiert, legalabb nem halok bele az unalomba.
2020. aug. 24. 15:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis butikban dolgozott egy barátnőm, hasonló módon, amúgy egész nap vagy a telefont vagy a tabletet nyomkodta. Nem szóltak érte, mert a tulaj is tudta, hogy mi a dörgés. Ami volt ruha kitette, szín, fazon, akció szerint rendezte, reggel-este felmosott, de kb ennyi dolga volt. Annyi volt a különbség, hogy őt alkalmiba foglalkoztatták, de sokszor annyi pénz nem volt a kasszában a váltón felül, hogy a napi bérét ki tudja venni. (2-3 naponta ígérte a tulaj). Kb 2 hét után kezdett mást nézni, mert hitegetve volt, hogy be lesz rendesen jelentve, azt mondta talán maradt volna még 1-2 hónapot akkor, mert tényleg amolyan ajándék pénznek vette.
2020. aug. 24. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
Szóval kapsz 143.000-at, heti 40 órát dolgozol, és nem kell hajts, mint az állat? Mi itt a kérdés?
2020. aug. 24. 18:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

12

Látom kiengedtek az állatkertből egy tahoszauruszt:))))

2020. aug. 24. 19:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!