Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok ezt a munkát...

Elvállalnátok ezt a munkát ennyiért?

Figyelt kérdés

A szakmunkás minimálbért ajánlották fel, ami ugye netto 143.000 plusz egy kevés vasárnapi pótlék de ígyis max 150et kapnék kézhez.

Plázában lévő bolt, tehát hétfőtől vasárnapig nyitva, 9től 8ig, (kb heti 40 óra munkakeret) egész nap lenne 1 óra szünet összesen, folyamatosan állni kell, vásárló alig téved be...

Dilemmában vagyok hogy elfogadjam e, mert tudom hogy most alig van munka, a 0nál több ez a pénz is, viszont dolgoztam olyan ruhaboltban ahol bónuszok nélkül többet kaptam alapból mint 143. És ott legalább volt munka, nem csak egész nap néztem ki a fejemből.

Ismerem magam és lehet 1-2 hónap múlva sírva jönnék el hogy utálom, de így a céggel is kitolok mert feleslegesen tanítottak be. Viszont ez a munkanélküliség is az őrületbe kerget.

Bárkinek bármi hasznos tanács?

2020. aug. 24. 08:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Hat sajnallak ha neked annyit er az eleted h kepes lennel egy helyben ulni 100 napot az ev 365 napjabol szaros 140k forintert havonta.
2020. aug. 24. 19:59
 22/22 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem vállald el, de keresgélj közben, és ha lesz jobb, mondj fel, úgyis van próbaidő, és addig sem vagy pénz nélkül. (Bár ez a bér elég gyenge de legalább nem 0 a bevételed.)
2020. aug. 26. 11:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!