Elvállalnátok ezt a munkát ennyiért?
A szakmunkás minimálbért ajánlották fel, ami ugye netto 143.000 plusz egy kevés vasárnapi pótlék de ígyis max 150et kapnék kézhez.
Plázában lévő bolt, tehát hétfőtől vasárnapig nyitva, 9től 8ig, (kb heti 40 óra munkakeret) egész nap lenne 1 óra szünet összesen, folyamatosan állni kell, vásárló alig téved be...
Dilemmában vagyok hogy elfogadjam e, mert tudom hogy most alig van munka, a 0nál több ez a pénz is, viszont dolgoztam olyan ruhaboltban ahol bónuszok nélkül többet kaptam alapból mint 143. És ott legalább volt munka, nem csak egész nap néztem ki a fejemből.
Ismerem magam és lehet 1-2 hónap múlva sírva jönnék el hogy utálom, de így a céggel is kitolok mert feleslegesen tanítottak be. Viszont ez a munkanélküliség is az őrületbe kerget.
Bárkinek bármi hasznos tanács?
Én a helyedben elvállalnám.
A semminél ez is több,ami a kételyed illeti,ilyenkor a saját érdeketet kell nézni( ne tartson vissza,hogy esetleg két hónap múlva lelépsz.)
Ők is elküldenének,ha nem akarnának már téged.
Talán reggel még nekem, de a kb heti 40 órába, miként fér bele a hétfőtől-vasárnapig, 9-től 20 óráig?
Másrészt, ha fejből kinézésért fizetnek ennyit, mi a gond...kis totyorgást még lehet tenni mellette s elviseled.
Élsz vagy dolgozol...kell itt dilemma?
4
A 40 óra s heti 7 nap 8-tól 20-ig kérdésbe már belehaltál, mi? :D
Már végzett ilyen munkát a kérdező, neki ez oké csak a fizu nem, így marhaságokat írsz;)
Lehet, hogy csak heti 4 nap kell bemenni, abból is az egyik rövidített. Például 3x11+1x9...
De azért 11 óra állás az kemény. Tudom, mert dolgoztam ilyen helyen. Prób
...Próbálná ki a bunkó tulaj, hogy egy héten át nem ül le reggeltől estig. Saját magának mindjárt gondoskodna székről.
De az alkalmazott kényelme, egészsége, jókedve, az le van xar.a.
Ha rajtam múlna, embertelen keményen, szadista módon büntetném az ilyen cégvezetőket, vállalkozókat.
Ő számolja a pénzt, a másik meg dögöljön bele?
Én nem szobroznék minimálbérért egész héten, beleértve a vasárnapot is, HA nem muszáj (tehát ha nem az éhenhalás a tét).
Amikor egyetemista voltam, dolgoztam én is egy kis boltban, ahol nem lehetett leülni, egész nap állni kellett, akkor is, amikor egy darab vevő sem volt. Azóta visszeres a lábam... gondold meg.
Van más lehetőség? Ha nincs, akkor vállald el. Jobb, mint munkanélkülinek lenni, 0 forinttal. Ha valóban csak 40 órát kell dolgozni, akkor az nem is sok.
Közben pedig kereshetsz mást, ami jobban tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!