Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnök állandoan lejárat...

A főnök állandoan lejárat utál, fáj neki ha szabin vagyok, könyörögtet a szabikért kifaggat a magáneletemrol. Hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés

Amolyan klimaxos öregnő.

Ha profi ugyes okos vagyok megdicser az igazgato az neki rosszul esik, (ő a csopvez), vérszemet kap ha kimegyek szünetre is(ebédidőm sincs, már nekem kellett rá szólnom hogy a dolgozoknak törvényileg jár szünet!)ha szabadságra kell mennem hivatalos dolgokat intézni bank ügyvéd válás gyerekügy akármi nem enged el, miatta kések csúszik minden.

És még amikor áttolom az időpontokat is akkor is szórakozik és beszámoltat a penzugyi banki ügyeimről vagy gyerekelhelyezesrol betegségemrol vagy ha meghalt vkim, mert csak indoklással enged el, aztán a magánéletem terjeszti a munkahelyen es le akar járatni.

Nyilván keresek masik állást addig meg mit csináljak?

Hajtás sincs a cégnél most, zárások sem, nem a munka miatt nem enged el.

Holnap meg az iskolábol el kell hozni 2 kor a gyerekeket. Kötelező.

Stb.

#kontrollmaniás csopvez #sérült nárci
ma 07:28
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
A munkavédelmi felügyelőség is annyit mondott keressek másik állást direkt csinálja.
ma 07:29
 2/40 anonim válasza:
100%
Én az igazgatóságra is elmennék ezzel a problémával :)
ma 07:41
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne magyarázkodj feleslegesen, főleg a magánéletedről. Ha kérdezősködik, nyugodtan mondhatod, hogy ez személyes ügy, nem tartozik a munkámhoz.

A munkáltató csak meghatározott esetekben kérhet indoklást a távollétre, és akkor sem feltétlenül kell részletes magyarázatot adni. Tehát ha a főnök minden apróságról beszámoltatni akar, az már túlmutat a jogosultságain, főleg ha te nem önként osztod meg az információt.

ma 07:43
 4/40 A kérdező kommentje:

De nem jokedvembol magyarákodok hanem rákénszerít!

Meg olyanokat csinál pl ha bankba kell mennem időpontra akkor se ad szabit max késhetek melóból és csúsztassam le.

Ez miatt a bankban nem tudtam elintézni csak félig a dolgaim(huzanovásabb a dolog), a közműveket se, meg mennem kéne gyerkügy miatt is korm.hivatalhoz is meg egy rakat helyre aztán kezeletlen betegségem is van, már akkut, mert orvoshoz el se jutok mert ő nem enged el, a rokonom halálát meg végképp nem akarom elmondani mert ezen csámcsogna az egész cég és nem joindulattal mivel maga a csopvez gerjeszti a mobbingot is.

Ha csak annyit mindanék hivatalos ügyben kérek szabit. Simán Nem a válasza.

Mivel ha el is mondtam akkor se engedett el!

Hivatalos időpontokat tologatok!

Szerződések miegyebeket!

Egy rohadt lelkisérült mentális zavaros ember miatt!

Az igazgató tisztán látja hogy beteg, de őt pártolja, mert jó csicskája. Nem áll ki mellettem.

Meg ő is nárci amugy. De az igazgatonak soha nincs baja azzal ha uristen kimegy kávézni pisilni egy dolgozó.

Ezért is csak nézett hogy a csopvez minek egrecíroztat engem. Meg fúrni is akart a csopvez, akkor állt ki mellettem csak az igazgató mivel szakmailag meg kellek a cégnek.

Ma is megyek a felügyelőségre de sok tanácsot nem várok, tisztán latják ők is hogy ez mobbing es vannak pontok amikkel simán indíthatnék még feljelentést is, kérték is hogy nyújtsam be, de aztan abban maradtunk hogy sos keressek másik állást az vezetne teljes megoldásra.

Dehát pályazgatok én..de addig is itt mérgez egy bolond ember.

ma 07:55
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

Mivel belemégy ebbe, ezért meg tudja tenni, te meg hagyod.

A magánügyeidhez semmi köze, ha nem akar elengedni (habár a legtöbb esetben nem kell személyesen ügyintézni, lehet online is), illetve van munkaidön kivüli lehetöség is, de egyszerüen bejelented, hogy nézd Gizi, hétfön csak 10-re jövök, mert dolgom van.

Ha hözöng, a fönökéhez mégy és vele beszéled meg.

Egyébként ami a legérthetetlenebb, miért hagyod, miért nem keresel másik helyet?

ma 08:27
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

“De nem jokedvembol magyarákodok hanem rákénszerít!“

Értem. Szóval egy félautomata berettát fog a halántékodhoz, márpedig most elmondasz mindent. Így van? Nem?

Akkor nem igazán értem a dolgot.

Állj ki magadért. Nem mondasz semmit, ha pedig a magánéletedről kérdez, közlöd vele, hogy ehhez az egyélő világon semmi köze, és ha ez nem tetszik neki fordulsz az ő felettéséhez.

Ha mások előtt téged kibeszél és rólad esetlegesen valótlant állít ami rád nézve hátrányos, azt úgy nevezik, hogy becsület sértés. Ami már a rendőrségre tartozik. De ezt is megmondhatod a szemébe. Nem másom előtt, tanuk nélkül de osztd ki rendesen.

Valamint azonnal kezdj másik munkát nézni.

ma 08:29
 7/40 A kérdező kommentje:

Vagy lehet arra utazik hogy engedélye nelkul legyek szabin hogy kirughassanak. Mert vezetői utasitás be nem tartása azzal jár.

Ma is mennem kell korm hivatal bank közművek temetést intézni, orvoshoz(1 napra kell a barom miatt tennem mindent) es amikor ezeket felsoroltam neki nem válaszol ezekre hogy rendben.

Hanem kijátsza azt hogy nem birok bemenni dolgozni a miatta már véghatáridős ill határidőoből is kicsúszott dolgaim miatt, mert intéznem kell

ma 08:42
 8/40 anonim ***** válasza:

"De nem jokedvembol magyarákodok hanem rákénszerít!"

Most magadat győzködöd, vagy minket?

ma 08:57
 9/40 A kérdező kommentje:
Nem enged b+ maskepp!
ma 08:58
 10/40 A kérdező kommentje:
Ha csak annyit mondok szabin kell lennem ma mert csak, hekybol kirugatna!
ma 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!