Miért csinálta ezt velem a főnököm?
Havibérben dolgozom 4 órában. Ebben a hónapban eddig 80 órát dolgoztam, de még 8 óra hiányzik a 88 órához. Erre a hétre szerdára és csütörtökre kaptam pihenőt. Még két nap kéne, hogy meglegyen a 88 óra. Értelemszerűen akkor az a kedd és a péntek lenne.
Erre ma a főnök a kezembe ad egy betegszabadságról szóló papírt ami keddre szól.
1 Miért nem csak simán pihenőt írt ki a beosztásomba? 2 Így hogy lesz meg a 88 órám?
Miért csinálta ezt velem a főnököm?
De. A betegszabadság 70%-át kapjuk meg.
És most komolyan ilyen sz@rrágóak? 30%-ról beszélünk....
Ezek szerint igen, de továbbra se értem, hogy hogy csinálhatja meg. Én mennék munkaügyi bíróságra, hogy nem voltam orvosnál, mi az, hogy a munkáltató szerez ilyet… hogy lehetséges?! Ezért ő is meg ha igazi doki írta is nagyon megüthetik a bokájukat.
A miért annyira nem is kérdéses, a hogyan inkább, meg hogy mit fogsz csinálni
Dolgoztam olyan turizmus-vendéglátás szektori családi vállalkozásban (nem rokonnál), akik mindig azon sakkoztak, hogyan nyerészkedjenek minden helyzetben, és azért a plusz pár ezerért képesek voltak mindent megtenni. Nem is mindig etikus dolgokat is akár. (okkal nem vagyok ott)
Szóval, sajnos, a válasz igen. Az a 30% nekik még ezt is megérheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!