A főnököm kirugott azzal az indokkal,hogy rosszul dolgozom,majd a helyemre fel vett egy nálam sokkal bénább,lassúb,esetlenebb embert..Ezt vajon miért csinálta?
Elvileg nem kell megindokolnia az elbocsátást, viszont gerinctelennek tartom, ha így cselekszenek. Hogyan derült ki, hogy "rosszabb" nálad?
Na de válasz a kérdésre: lehet, hogy az illető protekciós, családtagok ismerik egymást, vagy más területen is dolgozik a cégben, nem csak ott ahol te dolgoztál.
Már másfél éve vagyok egy olyan helyen, ahol eddig legalább 3x nagyon rezgett a léc repülök-e. Megvan a dinamika, a környezet, amibe a főnök úgy gondolja nem illek bele.
Ezalatt a "dinamika" alatt folyamatos nyalásokat, ostoba csapatépítő programokat, pletykálásokat értek többek között, amikből teljesen kivonom magam. Olyan szintre lemennek egyesek, hogy az óvodában nem látnál ilyen gyerekes viselkedést (pl. volt aki a földön fetrengett, hogy szórakoztassa a főnököt, de gyakori téma hogy a nemi szervükkel miket csinálnának).
A pénz miatt nem megyek, engem meg azért tartanak még mert a munkát jól elvégzem, de egy ponton szerintem úgyis találnak valami ürügyet hogy kivágjanak.
Az uj csaj belepo szintu, alacsonyabb fizuert is elvallalta.
Vagy egy ismerosnek kellett a melo. Milyen melo amugy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!