Hogyan találjak olyan munkahelyet, ahol nem dolgoznak alkoholisták?
Figyelt kérdés
A kérdés többrétegű. Az utóbbi 3 évben minden munkahelyemen belebotlottam, olyan kollégákba, ahol az alkohol egy természetes dolognak számított.
Iszik a targoncás, nem probléma. Iszik valamelyik logosztikai irodás, sebaj ne foglalkozzál vele, és még lehetne bőven sorolni.
Ha jelentettem, akkor meg én lettem elő véve.
Tényleg ekkora az alkoholisták száma az országban?
Igaz, nem ártottak nekem, de nem vagyok hajlandó eltűrni, ha egy munkatárs a munkahelyen iszik, és ez által, az Ő, problémája, rám fog hárulni.
febr. 24. 19:34
1/13 anonim 

válasza:

"Tényleg ekkora az alkoholisták száma az országban?"
Ha neked az ország csak raktárakból áll, akkor igen.
2/13 anonim 

válasza:

#2: egyik sem vagyok.
Ha nem értetted a válaszom, akkor felesleges jobban kifejetenem.
3/13 anonim 

válasza:

És hárult már rád az ő munkájuk? És ha igen, milyen konkrét esetben nyilvánult ez meg?
4/13 anonim 

válasza:

Egy nagy ruhaboltban dolgozom az egyik plázában. Itt még egy alkoholista kollégám sem volt.
5/13 anonim 

válasza:

Ez egy olyan probléma, ami bárhol előfordulhaz. A legiskolázottabb emberek közt is vannak alkoholisták.
6/13 anonim 

válasza:

Én takarítóként nem botlok ilyen sok alkoholistába. 3 helyen dolgoztam eddig, abból egy helyen volt alkoholista kollégám.
7/13 anonim 

válasza:

Valóban nagyon elterjedt dolog az alkoholizmus, azonban ott még, szerencsére, nem tartunk, hogy minden egyes munkahelyen lenne belőlük. Ugyanakkor iskolázottságtól függetlenül előfordulhat, szinte, bárhol.
8/13 anonim 

válasza:

Nálunk vannak erre íratlan, kimondatlan szabályok. Önmaga és magunk érdekében hazazavarjuk aki munkavégzésre képtelen, vagy csak feltartaná a viselkedésével a többieket. Amikor valakivel nem lehet bírni, akkor értesítjük a szekust, vagy ő mindjárt zavarja haza mikor számára is nyilvánvaló az állapota. Nincs árulkodás. Ha a hülyéje végleg nem bírt magával az így is eljutott a főnökséghez.
9/13 anonim 

válasza:

Ha a munkahelyed tolerálja az alkoholistákat, menekülj. Mert ha már most védik öket, akkor el tudod képzelni mi lesz akkor, ha munkabaleset fog történni. Akkor rád kenik.
10/13 anonim 

válasza:

Hát figyelj, gyakornoki időmet egyetem alatt távközlési cégnél, beruházók között töltöttem... Hát mit mondjak, az ott eltöltött időszak alatt, kb. mindennapos volt a munkahelyi alkoholizálás... Igaz, hogy leittam nőként az összes mérnököt, de őszintén szólva többet akartam elérni, mint ott egy részeges alakká válni.. azóta egészségesebb életvitelt folytatok és még jól is érzem magamat a bőrömben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!