A főnököm kirugott azzal az indokkal,hogy rosszul dolgozom,majd a helyemre fel vett egy nálam sokkal bénább,lassúb,esetlenebb embert..Ezt vajon miért csinálta?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra hirtelen kirugott.Semmi előzménye nem volt. már 6 hónapja ott dolgoztam....A munkámat jól végeztem.2022. jan. 10. 18:49
11/13 anonim válasza:
ó dehogy nem! most elmondtad a lényeget. kínks lett volna továbbra is alkalmazni téged.
12/13 anonim válasza:
De gusztustalan ez. Sajnálom a helyzetedet, remélem mihamarabb találsz új munkahelyet.
13/13 anonim válasza:
Engedd el vannak gusztustalan főnökök ez van.
Az elmúlt napokban több állásinterjún is voltam a műszakvezető mindenkivel elbeszélgetett. Arra nem volt képes hogy az irodájában felkapcsolja a villanyt kintről a munkaterületről világított be egy lámpa és hát nem tudod elkerülni azt hogy akarva akaratlanul azt a lámpát nézed.
Az interjú után Felhívott egy HR es hogy az volt a probléma hogy nem néztem a szemébe.
Oké lehet ez is egy teszt lehet egy próba satöbbi satöbbi De az az igazság hogy ha egy főnök ilyen módszerekhez nyúl akkor az ilyennek nem akarsz dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!