Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan bírjam ki?

Hogyan bírjam ki?

Figyelt kérdés
Év elején kezdtem egy új munkahelyen, de nem tetszik, jelentkezek állásokra, ahogy tudok, de egyszerűen nehezen bírom elviselni. Sok a stressz, rossz a vezetés és a csapat sem szimpatikus. Próbaidőn vagyok és le tudok lépni, de egy másik állással mennék. Mit javasoltok hogyan tudnám ezt elviselni? Voltatok /vagytok már hasonló helyzetben?

tegnap 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt két dolog számít: az egyik, hogy át tudod hidalni, ha egy időre munka nélkül vagy vagy nagyon ki vagy számolva?

Mert ha át tudod hidalni, azaz van annyi tartalék vagy valaki tud segíteni átmenetileg, akkor bátran lelépsz, lenyugszol, keresel.

Ha szorult a helyzet, az a rosszabb, de így sem reménytelen. Csak közben komolyan kell önmenedzselned. És hogy bírd ki? Gondolj arra, hogy hoztál egy döntést, aminek nem tudtad előre a következméynét. Ez lett az. De ez nem hiba, csak a fejlődésed része ami átmeneti ideig tart már csak.

tegnap 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne várd meg, amíg csak rendes felmondással tudsz, mert akkor van felmondási idő is.

Mi az oka a rossz közérzetnek (=csapat)? Ez a hármas felsorolás nem elég informatív: mi okozza a stresszt? Túl sok a munka? Nem egyezik a felkészültségeddel? Vagy te vagy maximalista?

Mit jelent a rossz vezetés: szervezetlen? goromba? Más-más a problémamegoldás.

tegnap 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélküli segélyre nem lennél jogosult?
tegnap 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így jártam én is, csak engem már kirúgtak. Aznap amikor tudtam, hogy ki fognak rúgni volt egy megérzésem, hogy állományba kellett volna menni. De hülye voltam és nem tettem. Így legalább a teljes februári fizu meg lett volna.
tegnap 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

En is hasonlo.

Csak az ad reményeket hogy pályázom. De rossz szembesülni a folyamatos kudarcokkal hogy nem engem vettek fel.

Néha már elengedem nem pályázgatok.

De akkor még rosszabb hogy semmi reményem sincs már megszabadulni akkor.

tegnap 22:24
 6/6 AzImi ***** válasza:
0%
Légy őszinte és mond meg a főnöknek és a munkatársaknak, hogy váltani fogsz utána biztosan másképp állnak hozzád. Legrosszabb esetben azonnal kirúgnak a helyről. Na és kit érdekel?
tegnap 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!