Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy nagyon közönséges...

Van egy nagyon közönséges kollégám. Nagyon csúnya kifejezésekkel illeti a kollégáit vélt vagy valós sérelmei miatt. Hogyan lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Minden nap vergődik, hogy mindenki sz@r,f@sszopó, k.csög, kutya, stb, és szemtől-szemben is csúnyán beszél másokkal.

Ba@zdmegezik.

Most kijelentette, hogy nem jön csapatépítőre, mert mindenki nyomorék.

Én ignorálom, de ha együtt vagyunk beosztva, sérti a fülem a modora.

Visszahallottam, hogy ezt az igazgatónak is jelezték, de az azt mondta, hogy az ügyfelek még nem panaszkodtak rá.

Pedig flegmán beszél velük is.

Biztosan otthon vele így beszéltek/beszélnek.

De itt ez nem pálya.

Amikor elkezdi a műsort, hogyan lehetne rápirítani, hogy visszavegyen?

okt. 20. 00:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Kezdj el vele beszélgetni, lehet hogy megfog neked nyílni
okt. 20. 00:39
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
Vedd fel a mobiloddal a hangját és mutasd meg a főnöknek.
okt. 20. 00:47
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Hogyhogy hogy? Ékes magyar nyelven, a saját szavaiddal.
okt. 20. 00:51
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
-Ocsmány beszéded rontja a hangulatom.Légy szíves fogd be a pofád!Amíg szépen mondom.
okt. 20. 04:00
 5/15 A kérdező kommentje:
#4💪
okt. 20. 05:40
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem mindenhol vannak ilyenek. Ha normálisan, tiszteletteljesen beszélnek vele akkor valószínűleg ő is így fog reagálni. Nekem is van egy idegesítő kollégám. 36-37 éves, férfi létére anyukával él. Állandóan mennek a családi diskurzusok, hogy ezt vagy azt főzzön neki. Ennyi idősen még kiszolgáltatja magát. A tőle értelmesebb, tanultabb munkatársakat alázza, szidja.. csak ő eszes, mert ő középiskolát végzett, más mindenki hülye körülötte. Állandóan kavarja azt a bizonyos barna masszát. Mindenkinek tanácsot akar adni, aminek többségében értelme nincs, csak okoskodik. Rühellem. Sajnos az sem javít a helyzeten hogy állandóan illatosítja magát valami olcsó pacsulival...sokszor kell utána szellőztetni...
okt. 20. 05:43
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
En jelentettem ilyet a csopveznek az meg még engem hordott le hogy velem nem lehet egyuttmukodni es amikor ez a kollega trágárkodik helyesel rá meg bólogat neki meg olyanokag mknd hogy ámen.
okt. 20. 07:26
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen "Jaj, mutasd be a felvételeket a főninek!" és hasonló "ötletes megoldások" nem érnek semmit sem, mert a főnökök nagyban t*nak mindenre. Fogjon össze a csapat és egyértelműen közölni vele, hogy itt disztingvált emberek járnak dolgozni.
okt. 20. 08:08
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Egy fontos kérdés: Milyen volt, amikor odakerült? Már az első napokban, hetekben is így viselkedett? Vagy csak egy idő után kezdte el?
okt. 20. 10:02
 10/15 A kérdező kommentje:

Már az elején ilyen volt. Senki sem beszél így! Csak ő!

Vergődik. Azt a típus, aki mindent kiforgat, magára vesz, hogy legyen miért drámázni.

Ez engem nem érdekel.

Az viszont zavar, hogy ezt kell hallgatnom.

Emellett nagyon lusta is....

Van, amikor fogta magát és hazament hamarabb. Neki mindent szabad. Mindenki más nyomorék, f@szszopó

okt. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!