Csúnya emberek, milyen mikroagressziók érnek bennetek amelyek nem érik a szép embereket?
2
Olyan sajnálkozóan kedvesek?
Hat engem sokszor levegonek neznek. Nem szolgalnak ki a boltban, volt, hogy a jegyvizsgalo leszallitott a vonatrol, hiaba volt ervenyes jegyem. Meg meg sorolhatnam.
Altalanosban a fizika tanar tanulmanyi versenyre vitt, azt mondta, hogy ha nem nyerem meg, megbuktat. A budapesti elodontot megnyertem, az orszagoson, Godollon 14. lettem. Atengedett egy kettessel.
Aztan meg sorolhatnam napestig a szakmunkaskepzot es a katonasagot, hogy miket csinaltak velem, de annyit nem potyogok.
40F incel
6
Köszi az őszinte válaszod. Felháborító, hogy milyen aljas náci rendszerben kell élnünk és ha felszólalunk ellene, még hülyét csinálnak belőlünk, kiforgatják szavaink.
Engem is leginkább az zavar, hogy egy szaros pénztáros sem képes emberszámba venni. Nem képes tisztelettel beszélni hozzám sem a szemembe nézni.
Gimiben a semmiért is beírták az 1-est. Pedig középsuliban jó tanuló voltam de akkor ugye meghúztam magam és így elfogadtak mint jó tanuló diák. Gimiben kibontakoztam volna de úton útfélén büntettek miatta.
Munkahelyen 3-szor annyit kell dolgoznom mint az átlag.
Igazságtalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!