Az igaz, ha munkahelyen csúnya vagy akkor többet kell dolgoznod mint a szép emberek, illetve ha leállsz egy kicsit akkor hamarabb megszólnak mint a szép embereket ugyanezért?
Igaz.
De nem csupán melóhelyen, hanem suliban is így van.
Ha szép vagy, akkor is megkapod a jobb jegyet, ha lxart sem tudtál.
Igaz.
Kellenek a szép cicababák ügyfélcsalogatónak. De a tényleges munkákat a háttérben végzik a nem túl szépek.
Mivel a főnökök többsége férfi, hát persze, hogy a bombanőknek kedvez. Hiába, hogy marketing célokon kívül az ilyen csinibabák másra nemigen jók.
2-5
Ez alapján a szépek mindig vidámak, életkedvvel teliek?
Csak mert szépek?
És akik kiégtek azok nem szépek?
Tehát ilyen alapon is lehet skatulyázni?
Nem tudom, van-e összefüggés.
Láttam én már csúnya nőt boldognak és szépet is szomorkásnak.
Az viszont tény, hogy akit a munkahelyén a külseje miatt negatívan megkülönböztetnek, az elkeseredik és méginkább nem ad a külsejére.
Nekem az a tapasztalatom, hogy igaz. Még ide sorolnám férfiak esetében a testmagasságot. Ha alacsony vagy, valahogy nehezebben vesznek komolyan.
Mivel nekem az élet mindent kiosztott ezek közül,
ezért elsőkézből tudom neked ezt igazoni.
Nettó baromság. Nálunk pl a csúnyák kevesebbet dolgoznak.
😂😂😂
Pont a szépekre itígy az összes ratyi ember. És általában a munkahelyek nem arról híresek hogy topmodellek lennének az alkalmazottak.
A sok klimaxos meg fusztrált nők közt egy szépnek dupla annyit kell vizonyítania ha meg az igazgato os vmi öregedő nő, akkor imádkozhat is.
Ez mellett a sok kivenhedt tata meg a kulturált nyomulasával ha azt kulturáltan elutasítod megint te leszel a sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!