Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az igaz, ha munkahelyen...

Az igaz, ha munkahelyen csúnya vagy akkor többet kell dolgoznod mint a szép emberek, illetve ha leállsz egy kicsit akkor hamarabb megszólnak mint a szép embereket ugyanezért?

Figyelt kérdés
Kicsit olyan fasisztoid az élet a munkahelyen, emberi közösségekben?
2023. máj. 16. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani: nálunk mindenkinek annyit kell dolgoznia, amennyi feladata van. Tök mindegy, hogy szép-e vagy sem. A szépség amúgy is relatív fogalom, nem?
2023. máj. 16. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

Nemtom, én a kollégáim nagyrészéről fogalmam sincs, hogy hog ynéz ki, sosem találkoztunk, kamerát meg nem szoktak bekapcsolni. Van aki jól dolgozik, vele szívesen dolgozom együtt, van aki meg naplopó, őt inkább kerülöm.

Annyit látok, hogy általában a pasik a naplopók:D Persze ez sem törvényszerű, csak férfiak között valahogy gyakoribb.

No, nem mintha én nem spórolnám le a munkát, ha le lehet:D De amit kell, azt megcsinálom.

F29

2023. máj. 16. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
#11 Nem, a szépség szubjektív.
2023. máj. 18. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
szerintem igaz
2023. máj. 19. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!