Szóljak a főnökömnek, hogy zavar a trágársága?
Alapvetően szeretek itt dolgozni, 9 év alatt ez a negyedik munkahelyem, és ezzel vagyok a leginkább megelégedve. Csak az az egy dolog irritál, hogy a főnökömnek nagyon mocskos szája van. Velem és a többi kollégával általában szépen beszél (néhány ritka eset kivételével, de mondjuk akkor igaza is volt) Naponta kb 20x emlegeti a "f@sz" és hasonló szavakat. Mondok egy példát:
Tegnap a cég telephelyén téblábolt egy idegen, csak úgy bámészkodott. Épp az ablakból láttuk, erre ezt mondja a főnököm:
-Ez meg mi az anyja b@szását keres itt??
-Menj és szólj neki, hogy húzzon a f@szba!
Természetesen én már nem ilyen stílusban kértem meg a távozásra.
Nem valami 160 centis, 60 kilós kis gnóm a főnököd?
Azért csinálja, mert nem szól rá senki, meg megteheti.
Kis f.sz :D
Szerintem ne szólj.
A főnöködnek ez a szavajárása, neki természetes, hogy így beszél. Ha szólnál, nem értené, mi bajod van vele. A többiek meg csúfolnának, hogy milyen viráglelkű vagy.
Meg írtad, hogy veletek nem beszél csúnyán. Az a lényeg!
Annak, aki nem beszél csúnyán, kb. olyan a csúnyán beszélő, mint egy büdös száj. Baromi kellemetlen, zavaró. Nem azt jelenti, hogy néha egy b@zd meg, sz@r vagy menjen a pi.csába nem hagyhatja el a másik száját, de az ocsmány szavakkal teletűzdelt szövegről nekem mindig egy lecsúszott alkesz jut eszembe, és egyáltalán nem tartom őket intelligensnek.
Én már szóltam a főnökömnek e miatt, akkor letolt, de érezhetően visszább vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!