Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóljak a főnökömnek, hogy...

Szóljak a főnökömnek, hogy zavar a trágársága?

Figyelt kérdés

Alapvetően szeretek itt dolgozni, 9 év alatt ez a negyedik munkahelyem, és ezzel vagyok a leginkább megelégedve. Csak az az egy dolog irritál, hogy a főnökömnek nagyon mocskos szája van. Velem és a többi kollégával általában szépen beszél (néhány ritka eset kivételével, de mondjuk akkor igaza is volt) Naponta kb 20x emlegeti a "f@sz" és hasonló szavakat. Mondok egy példát:

Tegnap a cég telephelyén téblábolt egy idegen, csak úgy bámészkodott. Épp az ablakból láttuk, erre ezt mondja a főnököm:

-Ez meg mi az anyja b@szását keres itt??

-Menj és szólj neki, hogy húzzon a f@szba!

Természetesen én már nem ilyen stílusban kértem meg a távozásra.

jan. 27. 05:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem véletlenül bizalmas stílus a neve. Tudja erősíteni a kohéziót, és fogékony rá mindenki, aki nem inkvizítor alapállásban vizsgálgat másokat. Az meg egyenesen egy ritka kis kincs, hogy veletek semmiképpen nem nyomja így.
jún. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!