Holnap fel fogok mondani. Hogyan mondjam el?Több okom is volt rá,nem volt szakmailag fejlődés?Honnan építsem a beszélgetést ha a főnököm egy instabil,de kedves nő?
Na nem a felmondást.
A fő ok egyértelműen a nagyon rossz közösség, aminek fő oka egyetlen bomlasztó,toxikus kolléga.A csoportnál magasabban képzett tapasztaltabb kollegaként folyamatos "fúrásban" volt részem,ennek eredményeképpen pl bónuszt sem kaptam
.
Nyilván nem írtam le elég részletesen.
Kb 500x beszéltem vele erről de a főnök csaj egy gyenge jellem,fél a hangadóktól.
A lehető legkorábban, mond meg, hogy szeretnél valamit közölni, és kereken mond meg.
Indokot csak akkor mondj, ha rákérdez. De ilyenkor se kezdj bele sárdobálásba, maradj kimért, hangsúlyozva a Te szempontodat: nem érzed, hogy lenne fejlődési lehetőség, és csapattal se maradéktalanul jó a kapcsolat, hogy az marasztaljon.
Mekkora f.aszok vagytok kommentelők...
Igazából csak meg kell neki mondani, az okra is biztos rákérdez. Lehet lesz egy rosszabb hónapod a felmondási idő alatt, de max elmész a felében táppénzre, ha nagyon kínos lenne, aztán soha többet nem találkozol velük. A főnök meg egy magas beosztású ember, bírnia kell az ilyet, ha nem bírja, rossz poziban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!