Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A melóban valaki azt terjeszti...

A melóban valaki azt terjeszti rólam hogy alkoholista vagyok ezért szünetben mikor mennek a viz automatához mindig elhangzik "menjünk igyuk le magunkat!!". hónapok óta, napi rendszerességgel. majd rám néznek és röhögnek. mit tehetnék h megállítsam?

Figyelt kérdés

nyilttá nem tehetem a dolgot mert akkor magamra veszem vonatkoztatom és nyertek.

nem tudom ezt a bántalmazást hogy állitsam meg mert a néma hallgatás és a lazaság erőltetése nem vált be. lassan felfordul a gyomrom az idegtől amikor jön a munkaszünet

ma 18:41
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
11%
Hívd meg őket egy felesre, ne legyél màr ilyen sótlan.
ma 18:48
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen típusú bántalmazással szemben én is tehetetlen vagyok. Talán menj, és jelentsd ezt az egészet a hr-en, vagy ha az nem opció, akkor figyeld meg őket, hogy nekik milyen gyenge pontjaik vannak és szúrj vissza valamit.
ma 18:49
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Menj velük, és "idd le magad" vízzel te is. Szerintem eddig is mondták, csak látták, hogy zavarba jössz, és azóta címezik meked. Fapofa, és röhögj velük.
ma 18:51
 4/15 A kérdező kommentje:

képtelen vagyok beszólogatni

gyenge pontokat kilesni meg lecsapni

egyszerűen nem megy soha nem ment.

ezért vagyok könnyű célpont. persze az irigység vezeti őket amire most nem akarok kitérni (munkahely, kenyérharc, tudjátok..)

de lassan megbetegszem.

lány vagyok, így ez több mint lealázó. és célt érnek minden egyes alkalommal

ma 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:
11%

Lehet hogy még is van benne valami. Minden viccnek van valami alapja.

Lehet volt egy "régi vodkás" ügyed és valaki ezt terjeszti.

ma 19:12
 6/15 Janaqks ***** válasza:
85%
Ha hagyod magad és nem szólsz vissza, ugyanúgy fogják folytatni:L
ma 19:15
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Nők mondják neked, vagy férfiak?Tudom, hogy rosszul esik, de szerintem azért csinálják, mert látják, hogy zavar téged. Amúgy undorító dolognak tartom, amikor másokat piszkálnak. Komolyan felnőtt emberek és ennyire gyerekesek? :(
ma 19:16
 8/15 A kérdező kommentje:
mind nők vagyunk. aki elkezdte egy nyugdíj előtt álló rosszindulatú perszóna
ma 19:17
 9/15 A kérdező kommentje:

Janaqks

mit és hogyan szólnál te vissza? ez lenne a kérdés kiírás lényege

ma 19:18
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Idiótákkal nem tudsz mit kezdeni. Elszomorító.
ma 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!