Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A melóban valaki azt terjeszti...

A melóban valaki azt terjeszti rólam hogy alkoholista vagyok ezért szünetben mikor mennek a viz automatához mindig elhangzik "menjünk igyuk le magunkat!!". hónapok óta, napi rendszerességgel. majd rám néznek és röhögnek. mit tehetnék h megállítsam?

Figyelt kérdés

nyilttá nem tehetem a dolgot mert akkor magamra veszem vonatkoztatom és nyertek.

nem tudom ezt a bántalmazást hogy állitsam meg mert a néma hallgatás és a lazaság erőltetése nem vált be. lassan felfordul a gyomrom az idegtől amikor jön a munkaszünet

tegnap 18:41
1 2
 11/16 Janaqks ***** válasza:
#9 figyeld meg a gyenge pontjukat, pl ha állandóan telefonoznak(nem úgy, hogy munkával foglalkoznak) akkor tehetnél arra megjegyzést, hogy minek jár be dolgozni, ha a fél munkaidőben szórakoztatja magát.
tegnap 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Nevetséges egyêbkênt, hogy felnőtt emberek művelnek ilyesmit. Engem egy éve már, hogy az előző munkahelyem miatt poénkodnak. Nem írom le a munkakört, de semmi extra, én szerettem és rengeteget tanultam érte.

Eleinte én is poénra vettem, de belül nagyon zavart (főleg, hogy egyéb okok miatt kellett onnan eljönnöm). Aztán pár hónap után odaszóltam, hogy találjanak már ki valami kreatívabbat, mert én is szeretnék nevetni. Pár hétig még ment a poénkodás, azóta úgy teszek, mintha meg sem hallanám. Már csak maximum heti 1X jön fel a téma.

tegnap 22:17
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

#12-es vagyok, tenni sajnos tényleg nem lehet, a legjobb ha figyelmen kívül hagyod. Úgy talán megunják.

Én legszívesebben megmondanám 1-2 embernek, hogy a szerencsétlen életük miatt ne a munkahelyen b*szogassanak másokat. Ugyanis ezek a kollegáim mind boldogtalanok, tönkrement házassággal és egyéb gondokkal. Látszik, kinek van otthon kuss.

tegnap 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Na, én anno pontosan ezért tanultam tovább 😃 elég volt az iskolában ilyen kétbitesekből.
tegnap 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
#14 el sem tudod hinni, hogy ezt tanult emberek még aljasabb módon művelik egymással, sajnos tapasztaltam.
tegnap 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Kb. a Kérdezővel együtt nem többek max. 24 évesnél, akkor nincs mit ezen csodálkozni.
tegnap 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!