Hogyan tudnám nyugodtan kezelni az, hogy a főnököm folyamatosan rám ken olyan dolgokat mit ő nem csinált meg és engem hibáztat?
Fúú, de ismerős a szitu.
Józsi, nem te vagy az?
Amúgy egyszerű: tessék felmondani és másik melóhelyet keresni. Vagy külföldre menni.
Máshol is tudsz annyit keresni, mint ott, idegesség nélkül.
Jobb lesz gyorsan lépni, mert előbb utóbb nagyon megbosszulja magát ez a sok elfojtott feszültség. Emlékszem, gyerekkoromban anyám is vadbaromnak dolgozott, minden nap sík ideg volt, mikor hazajött, szólni sem mertem hozzá. Kikészültem tőle, mire észrevett engem is, és váltott. Neki fel sem tűnt a saját viselkedése...borzalmas volt.
Jobban jársz, ha lelépsz, amíg épelméjű vagy...
Sajnos a "főnöknek mindig igaza van":(
Kereshetsz másik állást, de ez túl egyszerű válasz lenne, erre már biztosan te is gondoltál...
A másik megoldás, hogy vastag bőrt növesztesz és "megszokod" (nem tudom, milyen régóta áll fenn ez a helyzet), és a munkahelyeden hagyod a problémákat... Te tudod, mi kapcsol ki...
Ha engem kiakasztanak, én vagy zenét hallgatok vagy sétálok vagy főzök egy nagy bögre forró teát vagy simogatom a macskát (ha hagyja) sokan sportolnak, mindenkinek más jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!