Miért csinálta ezt velem a főnököm?
Figyelt kérdés
Havibérben dolgozom 4 órában. Ebben a hónapban eddig 80 órát dolgoztam, de még 8 óra hiányzik a 88 órához. Erre a hétre szerdára és csütörtökre kaptam pihenőt. Még két nap kéne, hogy meglegyen a 88 óra. Értelemszerűen akkor az a kedd és a péntek lenne.
Erre ma a főnök a kezembe ad egy betegszabadságról szóló papírt ami keddre szól.
1 Miért nem csak simán pihenőt írt ki a beosztásomba? 2 Így hogy lesz meg a 88 órám?
Miért csinálta ezt velem a főnököm?
jan. 27. 11:29
12/13 anonim 

válasza:

A főnököddel ezt miért nem mered megbeszélni?! Miért ide jössz?! Istenem...🤦🏻♂️
13/13 anonim 

válasza:

TB -csalásra vettek rá, ráadssul nem fizetik be utánad, szerintem. Nézz csak utána az ügyfélkapudban , gyorsan!
Így mindent le fog vonni a fizetésedből.
Tegyél el minden papírt és jelentsd fel ezt a tetűt, különben téged is rlővehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!