Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnök állandoan lejárat...

A főnök állandoan lejárat utál, fáj neki ha szabin vagyok, könyörögtet a szabikért kifaggat a magáneletemrol. Hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés

Amolyan klimaxos öregnő.

Ha profi ugyes okos vagyok megdicser az igazgato az neki rosszul esik, (ő a csopvez), vérszemet kap ha kimegyek szünetre is(ebédidőm sincs, már nekem kellett rá szólnom hogy a dolgozoknak törvényileg jár szünet!)ha szabadságra kell mennem hivatalos dolgokat intézni bank ügyvéd válás gyerekügy akármi nem enged el, miatta kések csúszik minden.

És még amikor áttolom az időpontokat is akkor is szórakozik és beszámoltat a penzugyi banki ügyeimről vagy gyerekelhelyezesrol betegségemrol vagy ha meghalt vkim, mert csak indoklással enged el, aztán a magánéletem terjeszti a munkahelyen es le akar járatni.

Nyilván keresek masik állást addig meg mit csináljak?

Hajtás sincs a cégnél most, zárások sem, nem a munka miatt nem enged el.

Holnap meg az iskolábol el kell hozni 2 kor a gyerekeket. Kötelező.

Stb.

#kontrollmaniás csopvez #sérült nárci
tegnap 07:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%

"Nekem is van egy rakat banki navos lakásszerződéses vagy orvosi bajom!"

De ezt sem a munkahely feladata megoldani. Amúgy miért nem keresel másik állást?

tegnap 12:59
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem is a munkahelynek kéne megoldja! Hanem nem kell.menni ugyves szerzodesek mindent intézni. De a barom nem enged el. Ez miatt minden ugy csúszik hogy hivatali határidőket lépek tul.

A betegségem meg akkut. Azzal végképp nem jutottam el még sehova. Volt olyan is hogy már a sürgősségin agyaltam azt hittem meghalok. Azért is akarom elintézni a gyermekem gyámságát is, míg élek.

De ez azt se hagyná!

Aztán temetés ügyben is millio bajom van. Aztan q hagyatékit már nem is mondom. Vérben forogna a szeme hogy számoljak be arrol is állítom.

És miert van az hogy a kereaésben is szerepel és nemtom hányszor irtam má, hogy keresek másikat! De addig ezzel az állattal dolgozom!

tegnap 13:06
 33/41 A kérdező kommentje:
*jav: nekem kell menni
tegnap 13:07
 34/41 A kérdező kommentje:
*kérdésben is szerepel
tegnap 13:12
 35/41 anonim ***** válasza:

"De a barom nem enged el. "

Nem is kell hogy elengedjen, ezt próbálom neked elmagyarazni, de nem sikerül felfognod. Lehet olyan kedves, hogy elenged szabadságra, ha kéred, de nem kötelező.

tegnap 13:18
 36/41 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy a gyereked gyamsagat nem kell elintezned, hiszen innen nézve van másik szülője is, így evidensen ha te elhunysz, a gyerek hozzá kerül.
tegnap 13:19
 37/41 A kérdező kommentje:

35 de a temetést nem akarom elmondani. mert amig beteg volt a rokonom es pl mentővel vittük stb abbol is gúnyt mobbingot csináltak.

Elkezdene megint faggatni meg stb.

A gyerekem gyámságát meg te ne mondd már meg nekem ki intézheti el.

tegnap 13:30
 38/41 anonim ***** válasza:
59%

Hát ha ilyen arrogáns bunkó mindent jobban tudó Mariska vagy, nem csodálom, hogy utálnak.

Megegyszer: 1. A szabadságot 15 nappal a tervezett időpont előtt IRASBAN kell kervenyezni. Egy évben 7 nappal rendelkezhet te, a többiről a munkáltató dönt.

2. A temetesre, kórházba, állatkertbe, akárhova NEM KELL ELENGEDNIE. Kivétel ezek alól a már felsorolt hozzátartozó halála-a kiadás feltétele a halotti bizonyítvány bemutatása-, uzemorvosi vagy terhesseggel kapcsolatos vizsgálat.

3. Amíg egy gyereknek mindkét szülője él, EGYIK SZULO SEM ZARHATJA KI A MASIK SZÜLŐT, ellene nem rendelkezhet gyamkijelolessel. Itt még az sem számít, ha a másik szülő szülői felügyeleti jogát a bíróság jogerősen megszuntette, mert különleges helyzetekben felelesztik ezt a jogot.

Komolyan, a stílusod alapján nem véletlenül viselkednek veled úgy, ahogy.

tegnap 13:38
 39/41 A kérdező kommentje:

A te stílusod arrogáns bunkó. Meg az eddigiek is pl 36.

Nyilvan az apja elhunyt meg stb. Nem véletlen akarok én rendelkezni ezen felul is mert sok a baj a rokonságban is.

tegnap 13:54
 40/41 A kérdező kommentje:
Amugymeg írásban kértem szabadságot. Arra se méltatotr hogy válaszoljon. Csak kifaggatott mire kell. Aztán hagyta lógni a levegőben.
tegnap 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!