Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek mi a munkája? Szereted...

Kinek mi a munkája? Szereted a munkád?

Figyelt kérdés
Mesélj a munkádról, mik az előnyei és hátrányai? Kinek ajánlod ezt a munkát? Illetve kinek nem?
2020. júl. 24. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szociális terület, nem ajánlom senkinek, csak ha valaki nagyon elhivatott, nem szeretem.
2020. júl. 24. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy nemzetközi cégnél vagyok kontroller. Jó, mert totál változatos feladokat csinálok (a könyveléstől az adózásos témákig bele tudok folyni mindenbe). Illetve van fejlődési lehetőség, csak azért a belemet ki kell hajtani. Hátránya kb pont ez, hogy ambiciúzus vagyok, nem akarok évekig egy poziban megragadni, de ezért borzasztó sokat kell dolgozni. A mindennapi túlórázás kb megszokott, szabadságot nem tudok kivenni (rajtam kívül mindenki elmegy amikor akar). A felelősségem is nagy, az egy dolog hogy precíznek kell lenni, de sokszor lehetetlen feladatokat kérnek, a határidők pedig egymás után jönnek, nincs pihenés. De én bírom a terhelést, legalább nem unatkozom :)
2020. júl. 24. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Festő, magánvállalkozó. Imádom, nincs aki zavarjon munka közben.
2020. júl. 24. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Privre: penzügyi elöado, penzügyi referens

6.voltam

2020. júl. 25. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Medenceőr voltam, a meló laza volt, egy kis vízseprés, sípolgatàs, néha jàrkàlàs.

Hátránya: Rengeteg a nagyképű, idióta ember, aki azt élvezi, hogy beleköt az alkalmazottakba, és kötekszik, vagy szándékosan megszegi a szabályokat, szóval acélidegek kellenek hozzá. Ja, és néha unalmas volt, átgondoltam az egész életemet kb tízszer, és rájöttem, hogy egy nyomoronc vagyok.

Egyébként burkolónak tanulok most, dolgoztam már benne, és szeretem tanulni is, és csinálni is.

2020. júl. 28. 06:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Óvodapedagógus vagyok. Szeretem a munkám, reggelente öröm bemenni.

Egyedül a papírmunkákat nem szeretem.

Ehhez a munkához nagy türelem kell, ezért nem ajánlom annak, aki hamar felidegesíti magát. Néha a gyerekek tudnak olyan dolgokat kérdezni, amikről nem is gondolnád, hogy érdekli őket, és olyanokat is amihez még kicsik, de tudni kell kezelni a helyzeteket, amibe bele lehet jönni.

Nem fizet sokat, de nem cserélném el. Viszonylag kezdőnek számítok, 1 éve végeztem a főiskolán, utána 2 hónapon belül kaptam állást. A fizetés majd idővel nőni fog.

2020. aug. 8. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!