Kinek mi a munkája? Szereted a munkád?
Privre: penzügyi elöado, penzügyi referens
6.voltam
Medenceőr voltam, a meló laza volt, egy kis vízseprés, sípolgatàs, néha jàrkàlàs.
Hátránya: Rengeteg a nagyképű, idióta ember, aki azt élvezi, hogy beleköt az alkalmazottakba, és kötekszik, vagy szándékosan megszegi a szabályokat, szóval acélidegek kellenek hozzá. Ja, és néha unalmas volt, átgondoltam az egész életemet kb tízszer, és rájöttem, hogy egy nyomoronc vagyok.
Egyébként burkolónak tanulok most, dolgoztam már benne, és szeretem tanulni is, és csinálni is.
Óvodapedagógus vagyok. Szeretem a munkám, reggelente öröm bemenni.
Egyedül a papírmunkákat nem szeretem.
Ehhez a munkához nagy türelem kell, ezért nem ajánlom annak, aki hamar felidegesíti magát. Néha a gyerekek tudnak olyan dolgokat kérdezni, amikről nem is gondolnád, hogy érdekli őket, és olyanokat is amihez még kicsik, de tudni kell kezelni a helyzeteket, amibe bele lehet jönni.
Nem fizet sokat, de nem cserélném el. Viszonylag kezdőnek számítok, 1 éve végeztem a főiskolán, utána 2 hónapon belül kaptam állást. A fizetés majd idővel nőni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!