Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha interjúkon versenyeztetik...

Ha interjúkon versenyeztetik a jelentkezőket bérigénnyel, akkor soha nem lesz másik munkám?

Figyelt kérdés

Az interjúkon csak netto 40-50 ezerrel kérek többet mint a jelenlegi munkahelyemen a bérem. Ugyanolyan vagy magasabb szintű felsőfokú úgyintézői munkakörökre.

Most is ugy jöttem ki az egyik interjúról hogy nekik ez magas bérigény!

Most a jelenlegi helyemen fogok meghalni is, mert nem tudok lépni sehova?

Most megyek egy másik interjúra kezdem azt érezni, hogy értelmetlen, minek..

#bérigény verseny
ma 08:44
 1/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Elképzelhető, hogy azért tartják magasnak, mert ott a kezdő béred lenne. Ha a jelenlegi helyeden ott vagy 5-6 éve akkor nem reális elvárni, hogy egy kezdő pozícióban attól fizessenek neked 50 ezer Ft-vel többet.
ma 08:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen ezeken a helyeken, hogy kezdő bèr. Amiben megegyezünk, azt fogják fizetni próbaidők után is. Nincs próbaidő utáni emelés meg ilyenek.

És nem kezdő pozíciókról van szó. Tapasztalatom gyakorlatom is van es hasonlókra pályázok ahova ezek kellenek is.

ma 08:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Ugy megyek most a masik helyre hogy azt érzem ezért egy szabit bukni is csak kár volt mikor nálunk hajtás van még ünnepek közt is mehetek be.

És plusz lakbértartozás miatt is intézem a kérelmeket részletfiz re.. lakhatásra megélhetésre se elég a mostani bérem..

ma 08:57
 4/9 anonim válasza:
Én 3 évig kerestem munkát, most ugyan egy műszakban dolgozom, de 3ba megyek vissza. A váltásom oka az, hogy a jelenlegi munkára ráment az egészségem és erkölcsi oka is van. Nekem az új helyen 35000el többet kínáltak egy teljesen más iparágban kezdőnek, mint, amit itt keresek 10 év után. Kiszámoltam szakpótlékkal együtt mennyivel fogok többet kapni. A legrosszabb esettel számoltam, hogy 2-t leszek reggeles, egyet délutános, egyet éjjeles, és így az jött ki, hogy havi 135-140000rel fogok jobban kijönni. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg 13. havi fizum nincs, ott lesz, ahogy havi bónusz is lesz. A szép kártya kevesebb lesz, történetesen fele, de helyette a benzin 100%ban támogatott lesz próbaidő letelte után.
ma 09:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mennyi az a bér aminél többet szeretnél.
ma 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:
15%

Nem az számít, hogy mit mondasz, mennyit dolgoztàl és mennyit keresel jelenleg. Az új helyen van egy keret, amit bérre tudnak adni, és hogy ebből mennyit adnak,vannak függvénye, hogy mennyire tartanak alkalmasnak a munkàra.

Ha túlértékeled magad, ez előbb utóbb kiderül, de ha eddig nem sikerült, valószínű már első interjún átlàttak rajtad.

Egyébként szerencsés lehetsz a jelenlegi állásoddal, ha ott keresel annyit, hogy azt nem hajlandók máshol túllépni.

Meg jó kérdés miért akarsz innen elmenni?!!!!! Annyira itt sem lehetnek elégedettek veled, ha nem érzed jól magad!

ma 09:12
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem értékelem magam tul hanem mrgélhetési gondjaim vannak!! leírtam miért keresek másikat!

Most kapok 300 at es 340 et kérek. Ha nettot nézunk.

ma 09:18
 8/9 anonim válasza:
59%
340 nettó nevetséges. Aki ezt nem fizeti meg oda nem is kell menni.
ma 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt tudatni kellene a munkáltatókkal is! -Már hogy a 340 rugó havi szinten nem extrém magas bérigény egy olyan országban, amelyikben 15 percenként emelnek mindent 20 %-kal - az életszínvonal kivételével!
ma 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!