Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mik az általános munkarend...

Mik az általános munkarend előnyei és hátrányai?

Figyelt kérdés
Én ebben dolgozom és mindig úgy voltam vele, hogy ez a legjobb, kiszámítható, nem borul fel a bioritmus, szabad hétvégék, ünnepnapok, stb. De kezdem úgy érezni, hogy mégis jobb lenne, ha nem ilyenben dolgoznék, mert pl sokat járok orvoshoz, és mindig el kell kérnem magam, de lehetne ez bármilyen másik program, ami közbejön és pont munkaidőben van. Nehezebb így ügyet is intézni. Csak hát mindenki hétvégén ér rá, ekkor vannak a családi rendezvények nálunk, aminek a nagy részén nem tudnék részt venni. Ha meg már éjszakáról is szó van, akkor gondolom teljesen leépül az ember 40 éves korára...
ma 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 6-14-ig dolgozok igaz koran kell kelni de legalabb nincs elba**va az egész napom
ma 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol?
ma 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyári munka
ma 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

De nehany mernok is úgy dolgozik

9-15-ig van a torzsidejuk

Eleg sokan 6-15-ig vannak

ma 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az az előnye amiket leírtál. Én most folyamatos munkarendbe vagyok, de csak 1 műszakba (6-14). Én szeretem, nekem nem fontosak a szabad hétvégék, így tök jó hogy vannak hétköznapra eső szabadnapjaim is.
ma 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szeretem, 8-16. Kiszámítható és marad bőven szabadidőm.
ma 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szabad hétvégék és esték, kiszámítható.

Hátrány: ha nyitvatartásos helyre mennél (doki, bank, okmányiroda) akkor szabi kell, vagy csúsztatni stb. Számomra pl hátrány hogy nagyon korán kell kelni és korán indul az egész nap, kb csak délutánra leszek produktív. (Másnak meg lehet hogy túl késői a 8:00-s kezdés, jobban szeretné a 6:00-t)

ma 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:

7. Jaaa én is mindig csúsztatok, már nem is nagyon akarnak engedni :( pedig ugyanúgy ledolgozom.

Amúgy egy 6 órás kezdés tényleg jó lenne nekem, de még nem dolgoztam törzsidős helyen, sem olyan helyen, ahol műszakok vannak.

ma 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam elég szabadon megy 9-10 után érek be viszont 5-6-ig vagyok.

Eleve azt látom, hogy 8-kor még senki sem elérhető, akik bent vannak azok is csak trécselnek egész délelőtt. Mire beérek elkezdenek dolgozni így nekem is nyugisabb.

Azért szeretem, mert ha vége a munkaidőnek akkor megyek haza, hétvégén pedig azt csinálok amit akarok.

ma 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez nem mindenhol van így, én és a legtöbb kollégám is 8-ra járunk be és már akkor dolgozunk, én pl. produktívabb is vagyok délelőtt, mint délután. Ezért se járnék 10-18-ig.

ma 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!