Mik az általános munkarend előnyei és hátrányai?
De nehany mernok is úgy dolgozik
9-15-ig van a torzsidejuk
Eleg sokan 6-15-ig vannak
Szabad hétvégék és esték, kiszámítható.
Hátrány: ha nyitvatartásos helyre mennél (doki, bank, okmányiroda) akkor szabi kell, vagy csúsztatni stb. Számomra pl hátrány hogy nagyon korán kell kelni és korán indul az egész nap, kb csak délutánra leszek produktív. (Másnak meg lehet hogy túl késői a 8:00-s kezdés, jobban szeretné a 6:00-t)
7. Jaaa én is mindig csúsztatok, már nem is nagyon akarnak engedni :( pedig ugyanúgy ledolgozom.
Amúgy egy 6 órás kezdés tényleg jó lenne nekem, de még nem dolgoztam törzsidős helyen, sem olyan helyen, ahol műszakok vannak.
Nálam elég szabadon megy 9-10 után érek be viszont 5-6-ig vagyok.
Eleve azt látom, hogy 8-kor még senki sem elérhető, akik bent vannak azok is csak trécselnek egész délelőtt. Mire beérek elkezdenek dolgozni így nekem is nyugisabb.
Azért szeretem, mert ha vége a munkaidőnek akkor megyek haza, hétvégén pedig azt csinálok amit akarok.
Ez nem mindenhol van így, én és a legtöbb kollégám is 8-ra járunk be és már akkor dolgozunk, én pl. produktívabb is vagyok délelőtt, mint délután. Ezért se járnék 10-18-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!