Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » "Szaki" munka általános...

"Szaki" munka általános munkarendű állás mellé?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni: alkalmazott vagyok egy laborban, aki régóta szeretne egy "szaki" szakmát is kitanulni és végezni. Egy általános munkarendű állás mellé szerintetek milyen szakmát tanuljak, ami mellette végezhető? Gondolok itt arra a szcenárióra, amiben dolgozok hétköznap reggel 8 órától délután 4 óráig, de közben hétköznap estére vagy hétvégére tudok vállalni egy-két munkát, amit elvégzek. Tehát amiben egy-egy ügyfél által rámbízott feladat nem igényel sok/hosszú egybefüggő befektetett időt, mint például tudomásom szerint a festő-mázolók munkája, akik van, hogy két hétig is csinálják ugyanazt az egy házat. Bár lehet ebben is tévedek, ezért kérem a szíves segítségeteket.

Köszi szépen!

tegnapelőtt 09:33
 1/6 anonim válasza:
100%
Milyen labor? Vérvétel?
tegnapelőtt 10:06
 2/6 Mad Max2 válasza:
100%
A "szaki" a szakmunkás röviditett megnevezése
tegnapelőtt 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Burkolót végeztem 1 éve, de nem tudok benne dolgozni, mert egyrészt kb 10 órát dolgozom irodában főállásként, másrészt mire összevásárolom az eszközöket, félelmetes kiadással jár az elindulás. Az építőipart nem ajánlom, mert nagyjából az összes szaki munkája olyan, amit egy hétvége alatt nem lehet befejezni. Segédmunkáshoz meg nem kell végzettség, viszont csak hétvégézni nem fognak felvenni sehova. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Én, ha most tehetném, a bolti eladó vagy a szakács irányába mennék, ott talán több lehetőséget látok a különböző műszakok miatt, de nincs vele tapasztalatom, így az a biztos, ha megvárunk valakit, aki ezt csinálja, és ő válaszolja meg a kérdést.
tegnapelőtt 10:39
 4/6 Mad Max2 válasza:
100%

menj el kajafutárnak

Akkor dolgozol amikor akarsz, másodállásnak tökéletes

tegnapelőtt 10:41
 5/6 anonim válasza:
100%
Azt nem mondom hogy sorold fel milyen szerszámok kellenek egy burkolónak, de mit számoltál mekkora összeg?
tegnapelőtt 15:27
 6/6 anonim válasza:
100%

Az ételfutár nagyon jó ötlet! Egyéb szaki munkát mindenki szinte azonnal,vagy a megrendelő szabadidejéhez alkalmazkodva szeretne.

Még esetleg a klíma/riasztó/kamera szerelőt tudom elképzelni,viszont abból már nagyon sok van, ráadásul inkább ajánlásokkal kapnak munkát.

Egyik rokonom hasonló munkarend mellett villany/klíma szerelőnek tanult,most vállalkozó. 24 órában dolgozik,a pár hónapos gyerekét alig látja. Ő szeretné csak vállalkozó lenni ezzel,de ahhoz látnia kell mennyire éri meg neki.

tegnapelőtt 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!