Az "általános munkarend" mióta jelent ebben az országban többműszakot?
Keresnék egyműszakos munkát mivel tanulok és minden hirdetés a környékemen "általános munkarend"-ként van hirdetve majd rámegyek és 12 műszak vállalása, 3 műszak vállalása... Mióta ez az "általános"? Nekem az általános munkarend 1 műszakot jelent 8-16:30 ig pl.
A másik, tiszta gáz, hogy minimálbért adnak egy egyműszakos embernek sok helyen, pl targoncásnak. Kajak csak úgy lehet egy átlagos életvitelt folytatni ha csicska vagyok, többműszakos munkarendben?
A max amit elválalnék az a 2 műszak lenne, itt Hatvan környékén olyan 215eFt netto amit keresnék vele, céges busz hozzá ami határeset nekem ha a kiadásaimat nézem.
De annyira felidegesedtem mikor mindig látok egy-egy állást hogy 10/8-9 az igy van hirdetve majd rámegyek és többműszak.
Annyira kiábrándito, hogy ma akinek pl csak érettségi van vagy jelenleg tanulás miatt nem tud elmenni jobb helyre de a pénz meg kell ezt kell bevállalnia..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!