Hogy lehet olyan idősebb női vezetőkkel dolgozni akik azért utálnak mert húszéves lány vagy?
Egy rakat melohelyem női munkakör sajnos.
Akármilyen csodorban szolidan járok, folyamatosan pikkelnek az idősek, es állandoan ezek vannak fentebbi pozíciókban. Pletykákat szítanak kibeszélnek es gerjesztik a mobbingot is.
Rosszhirem akarják kelteni mintha nem érdekelne a munka, azon imádkoznak hogy hibázzak hogy le lehessen hordani nyilvánosan, ha megszólalok akkor maradjak csendben én ne ötleteljek semmit, es ugy beszélnek velem olyan hangnemben mint egy hülyegyerekkel.
Interjúkon már nem is nézek mást hanem azt, hogy milyen kaliberek azok, akikkel együtt kéne dolgoznom milyen komplexusos sérültek már megint.
(Van ahol meg pasi vezető van az meg ahogy elnéztem állandoan elvárja a mosolygást jókedvet, állandóan erőltetetten kedvesnek kéne lenni. Ez látszik is a beosztottain hogy normálisan senki nem is mer vele beszélni, csak kizárólag nyalizva csicskulva. Hát valszeg nekem ez se menne huzamosan..)
A jelenlegi munkahelyemről még nem tudtam váltani így. Meg kéne oldanom ugyanis napi szinten terrorizál pikkel az idősnő vezető.
Én ezért végeztem el vagyonőrit és mentem portásnak amíg befejeztem a felsőfokú tanulmányaimat.
Portásként nem liheg a nyakadba a főnök, nem kell jópofizni, segget nyalni. Lehetsz a tipikus bunkó vagyonőr akit mindenki utál, de nem tudnak ellene semmit se tenni.
Amúgy a női főnökkel semmit se tudsz csinálni. Nincs ellenszere. Legalja férgek. Voltam ilyen munkahelyen, minden hónapban meg volt hirdetve az állás amit kipróbáltam, mert senki se tudta elviselni a boszorkány főnöknőt.
Mikor én voltam huszonéves lány, engem se szeretett pár ötven feletti kolléganőm, de a főnöknom igen, aki szintén 50 feletti volt. Mai napig hálás vagyok érte neki.
Én is csendes típus voltam, nem tetszett nekik, hogy nem állok bele a pletykákba és a kavarásokba.
Ma már én is 50 feletti nő vagyok és vannak huszonéves kolléganoim, akikkel remekül kijovunk.
Én nem telepszem rájuk, semmilyen extra elvarasom nincs azon kívül, hogy a munka legyen elvegezve, amit szépen teljesítenek is.
Aztán majd kiderul hogy bele tudnak - e simulni a társaságba.
Eddig egyébként egy nem tudott, de őt nem is akartuk megtartani, mert a cégen belüli kavaras volt a kedvenc elfoglaltsaga. Azt pedig én nem tűrtem el.
Addig oke hogy ti nem vagytok ilyenek.
Váltani nem könnyu kb 3 interjum volt sikertelen eddig. Meg eddig 3 ra hívtak be is.(sok helyen meg rosszabbul fizetnek) Nemtom hány évig kell még itt vergődnöm.
3-as vagyok. Esetleg azt nem próbáltad meg, hogy beszélsz a főnöknővel erről?
Négyszemközt kedvesen megkerdezed tőle, hogy elégedett e a munkáddal, és szerinte kellene e valamin változtatnod?
Nekem egyszer így tört meg a jég az egyik ilyen szituban egy másik cégnél.
"Akármilyen csodorban szolidan járok, folyamatosan pikkelnek az idősek, es állandoan ezek vannak fentebbi pozíciókban."
Kérdező, a személyiség nagyon fontos. A csador nem az. Az nem leplezi el, ha esetleg látják rajtad hogy egy mosolytalan kis mufurc vagy. Nem azt mondom hogy te vagy ilyen, hanem általánossagban ez így van. Tehát mindegy hogy csadorban jársz vagy nem, képletesen persze.
A másik pedig, hogy természetes hogy a régebb óta ott lévő idősebb munkatárs van fentebbi pozícióba, nem pedig a pár éve ott lévő huszoneves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!