Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúghatnak ezért?(Bőv. Lent)

Kirúghatnak ezért?(Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Rám akarnak kényszeríteni egy vezetői pozíciót. Nem vagyok sem fizikailag sem mentálisan olyan állapotban, hogy ezt a munkakört normálisan be tudjam tölteni.

Számíthatok arra, hogy munkanélküliként kezdem az újévet?

Többször is határozottan visszautasítottam az említett pozíciót.

ma 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Konkrétan mondták, hogy ha nem fogadod el, akkor búcsút mondanak neked?
ma 16:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Még nem.. MÉG.
ma 17:05
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
De mit reagáltak, amikor mondtad nekik, hogy nem fogadod el, mert nem érzed magadat alkalmasnak rá?
ma 17:11
 4/15 Senior Séf ***** válasza:
57%
30 éve egy, az erőet, felkészültségemet messze meghaladó feladattal akartak megbízni.Kézzel-lábbal tiltakoztam, de a főnök többet látott belém, mint én magam. Végül rábeszélt, és nem sokra rá én voltam a munkakörben a legjobb. Végül nyugdíjba is onnan mentem. Szóval talán érdemes gondolkodni a dolgon. Végül is mit veszíthetsz?
ma 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Ki.
ma 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
4: Végülis csak az állását veszítheti.
ma 17:16
 7/15 Thunderfairy ***** válasza:
17%
Nem akarod elfogadni kérdező? Végre normálisan meg lennél fizetve.
ma 17:19
 8/15 A kérdező kommentje:

Voltam már ebben a munkakörben, több mint 10kg-ot fogytam fél év alatt, nem volt magánéletem, nyugtatokkal tudtam csak aludni.

Akkor megértőek voltak, de úgy látom eddig tartott.

ma 17:22
 9/15 A kérdező kommentje:

4-es mit veszíthetek?

A megélhetésemet.

ma 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Az egészséget tényleg nem szabad pénzre cserélni. És nem ismeretlenre mondasz nemet, már volt lehetőséged kipróbálni az adott pozíciót. Sajnos, ha ezen ennyire rugóznak akkor még ha nem is rúgnak ki, tudnának olyan körülményeket teremteni később, hogy inkább a felmondást válaszd.

(Senior Séfnek abban igazat adok, hogy nekem is volt korábban olyan vezetőm, aki inspirált és többet látott belém és az is felbecsülhetetlen. De ott nem volt szó ráerőszakolásról.)

ma 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!