Kirúghatnak ezért?(Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Rám akarnak kényszeríteni egy vezetői pozíciót. Nem vagyok sem fizikailag sem mentálisan olyan állapotban, hogy ezt a munkakört normálisan be tudjam tölteni.
Számíthatok arra, hogy munkanélküliként kezdem az újévet?
Többször is határozottan visszautasítottam az említett pozíciót.
ma 16:39
12/16 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyire megbecsült vagy hogy téged akarnak főnöki pozícióba tenni akkor nem fognak kirúgni, ha visszautasítod, de ez csak az én meglátásom persze, de amit ajánlani tudok hogy őszintén mondd el annak aki neked szánja ezt a posztot, hogy nagyon örülsz hogy rádgondoltak, de sajnos neked ez nem fekszik, de amiben jelenleg dolgozol azt szereted, és ezt a munkát szeretnéd továbbra is csinálni. Drukkolok, hogy minden jól menjen :)
13/16 anonim válasza:
Az is erény, ha valaki ismeri a határait. Ha valami átszervezésre fogják, akkor viszont fogalmazhatnak úgy, hogy nincs választásod. Nálunk volt ilyen.
14/16 A kérdező kommentje:
11-es!
28 évesen nem érzem magam boomer-nek
ma 18:37
15/16 A kérdező kommentje:
Idén már kétszer eljátszották ezt, őszintén megmondtam, hogy miért nem szeretném. Most ugyan az a forgatókönyv, csak erőszakosabban.
ma 18:38
16/16 anonim válasza:
"Nektek sem lenne bolt, hogy két hónapot húzok, utána meg orvostól orvosig futkározom, mert tönkretesz egészségileg ennek a beosztásnak a betöltése! Én ezt már megéltem egyszer, - tudom, miről beszélek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!