Segítség! Nagyon fontos! Kirúghatnak emiatt a suliból (lent)?
történet: osztályfőnök utál engem meg barátnőmet és mondta még év elején akit fegyelmire kell vinni azt fogja javasolni hogy kirúgjak.. nah és meglátott minket a folyóson csókolózni barátnőmmel és jól leordított minket.. meg felvitt az igazgatóhoz :( és mondták hogy jövő héten lesz fegyelmi ez ügyben..
és ügye ebben az a bökkenő hogy lány vagyok..
Szóval leszbikusok vagytok és nyilvánosan mutogattátok.
Kirúgni nem fognak, csak épp beköpnek a szüleiteknek.
Ha vallásos az iskola, akkor jó esélyetek van arra, hogy repültök. Én ilyen suliba jártam, és tudom azt, hogy ha ott ilyen történt volna, az nem lett volna tolerálva.
Ha állami vagy önkormányzati suliba jártok, ott más a helyzet. Ott sztem egy ilyenért nem rúgnak ki senkit. Ha fegyverrel rohangálnál a folyosón vagy belógatnád az osztálytársaidat fejjel lefelé a wc-be vagy kitörnéd az ablakokat vagy horogkereszteket festenél a folyosóra vagy sz@rral kennéd össze a wc falát stb. akkor kirúgnának, de egy ilyen miatt, hogy egy lánnyal smároltál, biztos, hogy nem fognak. Ez semmi már a mai világban.
Itt sztem arról van szó, hogy az osztályfőnökötök nagyon maradi, és nem bírja elviselni a lezbikusságot. Azonban erre rossz pedagógiai módszer szerintem azzal fenyegetőzni, hogy kirúgat titeket, meg fegyelmivel fenyíteni... Hol él ez, a középkorban? Úgyhogy sajnos számíthatsz rá, hogy az az állat javasolni fogja az igazgatónak, hogy rúgjon ki titeket. Szóval igazából itt az igazgató véleményén fog múlni minden. És sztem egy ilyen miatt az igazgató nem fog kirúgni titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!