Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mik azok a tulajdonságok amik nagyon fontosak h meglegyenek egy lányban?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 09:46
1/10 fospuska válasza:
attól függ, a palidnak mi a fontos. ami nekem nagyon kell,az a másik palit nem feltétlen érdekli. nem lehet uniformizálni-szerencsére.kérdés,hogy a kiszemelt palinak mire van szüksége.
2/10 anonim válasza:
Ne legyen ribanc, legyen intelligens, kedves, de őszinte, és ne legyen felszínes. Olyan lány viszont sajnos nem létezik, akire az utóbbi 2 igaz lenne.
4/10 anonim válasza:
Kedves, ez a legfontosabb. Emellett még: Okos, talpraesett. Ja, és viselje el, hogy egész nap szeretgetném:)
5/10 anonim válasza:
Szép,jó természetű,nem egy olyan lány aki minden nap halálosan megbánt valakit.. Magamért szeressen,őszinte legyen és még sorolhatnám.. :( de sajnos ijet nem találni
6/10 anonim válasza:
Legyen sok pénze
Jó segge
Jó melle
Szép arca
Mély torka
Szeressen szexelni
Legyen kedves odaadó
Házias
Ügyesen főzzön
SZERESSEN
Asszem ennyi de lehet kihagytam valamit.
8/10 anonim válasza:
megértő
elfogadó
segítőkész
kedves
Nekem ez a 4 az alap, ha valamelyik nincs meg akkor nem tudnám felhőtlenül élvezni azt hogy együtt vagyunk.
9/10 anonim válasza:
Első perctől meg legyen köztünk a vonzalom. Ez a legfontosabb.
10/10 anonim válasza:
Szeressen engem.
A többi már mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!