Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok, karizmatikus és jól ki tudom fejezni az érzéseim. Milyen tulajdonságok fontosak még egy lánynak?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy szerénység.. ezeket nem is mondanám magamról ismerősöknek.
L/18
2013. jan. 2. 20:03
1/5 anonim válasza:
talán a bacon, a bacon mindíg jó....
16/F
3/5 Miike válasza:
Alapvetően jó tulajdonságok ezek. Ennél többet nem is keresnék egy lányban eleinte.
4/5 anonim válasza:
Ez felszínesség! Attól, hogy nem mondasz ki valamit magadról, még benned marad.
Akinek nem inge ne vegye magára, de nem helyes, ha valaki ilyen felszínesen veszi a személyiségét. Lehet hogy simán a másik nem kíváncsi a személyedre, ami talán MŰ, de az egod miatt ezt nem tudod belátni magadnak. gondolom én, fiú váltja ki ezt a kérdést.
Ha szerény akarsz bizonyítani, keress olyan valakit, aki mellett önmagad lehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!