Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 év körüli férfiak, nektek mennyire és milyen szempontból fontos a nő öltözködése?
nem ezen mulik, hidd el
az oltozkodes funkcionalis dolog kene legyen es nem esztetikai kerdes
Arc és fenékforma után talán a legfontosabb nálam ,hogy imben van a nő. Milyen stílusban. A túl világos, túl tarkabarka, kis hangulatolos szarokat, dögunalmas kontraszt nélküli bohócszerkókba öltözködő nőket kerülöm, mert azt olvasom le az öltözetéből,hogy zárkózott vagyok, azért öltözök így,hogy feldobjam ezzel is az amúgy is szar hangulatomat, és haggyj békén, kivéve ha extra humoros jófej fickó vagy.
Na nekem ezek nem tetszenek.
Nekem feszülős, ribancos öltözetű nő kell, csak azokat szeretem. Elegáns, elit ribanc öltözet. Itt most nem a félmeztelenre kell rögtön gondolni, hanem a nőcisebb, ihívóbb, csábítóbb ruhák, amiben nem szendeszűznek nézel ki, hanem az a fajta, ami után a szerelmes párok hímtagjai mindig megfordulgatnak,ha mászkálnak az útcán.
szerintem mi férfiak (vagyis a többség) nem törődik annyira a női divattal, hogy az alapján válasszon.
legyen jó az összkép és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!