Segítség! Nagyon fontos! Kirúghatnak emiatt a suliból (lent)?
történet: osztályfőnök utál engem meg barátnőmet és mondta még év elején akit fegyelmire kell vinni azt fogja javasolni hogy kirúgjak.. nah és meglátott minket a folyóson csókolózni barátnőmmel és jól leordított minket.. meg felvitt az igazgatóhoz :( és mondták hogy jövő héten lesz fegyelmi ez ügyben..
és ügye ebben az a bökkenő hogy lány vagyok..
szerintem ilyenért nem rúghatnak ki
ez olyan mint ha valakit azért rúgnak ki, mert mondjuk muszlim és gyakorolja a vallást, vagy rocker és acélbetétesbe jár
ha kicsit is normális az igazgató, akkor elküldi a bánatos pics@ba az osztályfőnöködet, titeket meg megkér, hogy kicsit diszkrétebben kezeljétek a dolgot
leszbik vagytok, és a tanár emiatt b*szogat?
hát ez rászistá cionistá!! hát azt a homofób h*lye fajtáját! na de már na! elvinni az ügyet az ombudcmanig, a legfelsőbb bíróságig, az országgyűlésig!!
Tudod milyen gusztustalan tud lenni másoknak, ha két csal nyalja egymás pofáját? Segítek, nagyon. Nem kirugni kéne, hanem le kellett volna keverjen egy akkorát, hogy a fogaitok helyet cserélnek. De hát azt már ma nem lehet, inkább beírnak 2 köcsög miatt mindenkinek egy egyest. Mennyivel jobb is, mint azt a két köcsögöt pofáncsergetni.
De a ti helyzetetek más. Szerintem ha egy fiúval smárolsz, nem cinál ilyen ügyet. Én speciel kiakasztónak találnám a viselkedésed. Bocs, ez van. Egy kilencedikes fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!