Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítség! Nagyon fontos!...

Segítség! Nagyon fontos! Kirúghatnak emiatt a suliból (lent)?

Figyelt kérdés

történet: osztályfőnök utál engem meg barátnőmet és mondta még év elején akit fegyelmire kell vinni azt fogja javasolni hogy kirúgjak.. nah és meglátott minket a folyóson csókolózni barátnőmmel és jól leordított minket.. meg felvitt az igazgatóhoz :( és mondták hogy jövő héten lesz fegyelmi ez ügyben..

és ügye ebben az a bökkenő hogy lány vagyok..

2013. jan. 11. 15:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem ilyenért nem rúghatnak ki

ez olyan mint ha valakit azért rúgnak ki, mert mondjuk muszlim és gyakorolja a vallást, vagy rocker és acélbetétesbe jár

ha kicsit is normális az igazgató, akkor elküldi a bánatos pics@ba az osztályfőnöködet, titeket meg megkér, hogy kicsit diszkrétebben kezeljétek a dolgot

2013. jan. 11. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
9-es vagyok még... szóval sztem csak egy jó nagy hegyibeszédet kell majd meghallgatnotok az igazgatótól, de kirúgni egy ilyen miatt nem hiszem, hogy ki fog titeket.
2013. jan. 11. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

leszbik vagytok, és a tanár emiatt b*szogat?

hát ez rászistá cionistá!! hát azt a homofób h*lye fajtáját! na de már na! elvinni az ügyet az ombudcmanig, a legfelsőbb bíróságig, az országgyűlésig!!

2013. jan. 11. 21:20
 14/17 anonim ***** válasza:
36%

Tudod milyen gusztustalan tud lenni másoknak, ha két csal nyalja egymás pofáját? Segítek, nagyon. Nem kirugni kéne, hanem le kellett volna keverjen egy akkorát, hogy a fogaitok helyet cserélnek. De hát azt már ma nem lehet, inkább beírnak 2 köcsög miatt mindenkinek egy egyest. Mennyivel jobb is, mint azt a két köcsögöt pofáncsergetni.

De a ti helyzetetek más. Szerintem ha egy fiúval smárolsz, nem cinál ilyen ügyet. Én speciel kiakasztónak találnám a viselkedésed. Bocs, ez van. Egy kilencedikes fiú.

2013. jan. 15. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
kilencedikes fiú, de fiatal vagy te még :D
2013. jan. 15. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát vagy nem vagyok az a fajta, hogy jajj, szegény b.zikat mindenki csak bántja, én sajnáljam már! Bocs. Én elítélem, ha valaki ,,más" azt művelje olyan helyen, ahol az elfogadott, és ne egy Gimibe. Még egy szakmunkásba elképzelem, de nem egy Gimibe.
2013. jan. 19. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nos nagyon nem vagyok ennek a híve, nem igazán tolerálom én sem a nyílt "másságot", de a világ olyan ügyektől hangos, hogy mennyire védik a melegek jogait... egyszerűen pampognotok kéne, hogy a másságotok miatt akarnak kirúgni, hidd el, olyan cirkusz lehetne belőle, hogy a végén még az igazgató repülne, nem ti.
2013. jan. 30. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!