Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle késlelteti a menstruációt? (bővebben lent! Fontos)
Figyelt kérdés
a barátommal nov.30-án(péntek) szeretkeztünk ekkor volt a mentsruációm utolsó előtti napja,de kiszakadt a gumi.másnap 2órakor vettem be Escapelle-t majd szerdától csütörtök-péntekig volt megint vérzésem,azóta még nem jött meg...terhes lehetek?2013. jan. 4. 17:38
1/4 anonim válasza:
nem hiszem, hogy terhes vagy, ezek a 72órás gyógyszerekben nagyon nagy hatóanyagok vannak, kb egy lórugással ér fel. eléggé megzavarhatja a menstruációt. de ha nagyon parázol vegyél egy tesztet de normális ha késlelteti meg ez olyan dolgoktól is függhet, hogy hány éves vagy mióta menstruálsz meg ilyesmi..
2/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,kb 3éve menstruálok.
félek mert még mindig nem jött meg és nem tudom hogy most a rendes menzimtől számoljam a 28napot vagy a gyógyszer utána vérzéstől.?
2013. jan. 4. 23:20
3/4 anonim válasza:
Jelenleg én is ebben a cipőben járok! Megjött a végén? Csak ciklus zavar volt?
Nekem 2 hete késik... :/ 4 tesztem negatív
4/4 anonim válasza:
Mennyit késett összesen arra emlékszel még és a végén megjött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!