Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki mondjuk 3 hónapig késlelteti fog. Gátlóval a 'menstruációt', akkor nagyobb mennyiségű vérzést fog tapasztalni?
legkedvezőbb esetben gyerekre
de szerintem ezt nem tudjuk meg, mert senki nem olyan hülye, hogy ezzel szórakozzon magán
az első kettő baromsága helyett:
lehet késleltetni a menzeszt, le van írva a betegtájékoztatóban, hogy az adott típusú gyógyszer esetében hogyan történik - alapszabály, hogy fél évente max 1 alkalommal csinálunk ilyet és betartjuk a leírtakat -
a legegyszerűbb és legkevesebb probléma akkor van, ha kihagyod a 7 napos szünetet (vagy a hormonmentes tablettákat) és rögtön kezded a másik levelet, ilyenkor elmarad a menzesz
Milyen baromság? A kérdező 3 hónapról beszélt!!!!
Azaz 3 hónapig folyamatosan, szünet nélkül szedné a tablettát!
Kikérem magamnak, hogy baromságot írtam.
Nagy vszínűséggel igen is pecsételő vérzése lenne.
Az esetek nagy részében már akkor is pecsételés lép fel, ha csak egy szünetet hagy ki! Ezt orvos mondta nekem.
Ráadásul bnőm mesélte, hogy egyszer megpróbálta. Nem tartott szünetet, hanem elkezdte a következő levelet, ahogy a TÁJÉKOZTATÓ írta. És egy teljes levélen keresztül vérzése volt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!