Kinek mi a munkája? Szereted a munkád?
Egy multinál dolgozom három éve. Tipikusan pályakezdő munkának indult (Helpesk). Nem fizet túl jól, de azért azt sem mondanám, hogy rosszul. Mostanában gondolkodtam a váltáson, mert úgy érzem, hogy túlnőttem ezen a pozíción, illetve szeretnék többet is keresni. Sajnos a jelenlegi bizonytalan helyzetben nem merek új helyre menni, úgyhogy még egy fél évet biztosan várok ezzel.
A rugalmasság a legnagyobb előnye, illetve, hogy a főnököm nagyon laza.
Informatikus hálózat üzemeltető.
Gyűlölöm. Rajtam kérnek számon:
*olyan döntéseket, amihez semmi közöm,
*olyan fennakadásokat, amit az okozott, hogy nem azt rendelték, amit javasoltam
*sok megkerülhetetlen program és szolgáltató ( [link] feltételei elfogadhatatlanok
Kereskedelemben dolgozok diákként, nappali képzés mellett
Előnyei:
Van pénzem, hogy tudjak enni belőle
Hátrányai:
Kb minden más
Nem szeretem a munkát.
Penzügyi területen vagyok imadom.
Elönye hogy rugalmas akkor jövök megyek mikor akarok.
Hatranya hogy nem tanulok semmit.
Mindenkinek le van bontva a maga resze (berszamfejtes, könyveles, referens feladatok, ügyvitel-költsegelemzes,controller, pàlyazati reszleg, adougy jog,stb)
Es ez miatt ugyanazon a szinten vagyok mint mikor kezdtem a cégnél.
Söt. Az elözö munkahelyemen böven magasabb szintet kellett hoznom es sokretübbek voltak a feladatok.
Igazabol az tart fogva hogy en nyitok zàrok azt csinalok amit akarok. Mashol naponta 16 ig minimum börtön a munkahely.
Introverteknek javasolnam mert csa elektronikusan vannak munkatarsak a fönök havonta egyszer muszajbol bejön kelletlenül. Es ha ala kell irni inkabb hetvegen teszi meg amikor nem vagyok, alig làtom.
Ja meg precizeknek valo.
Hihetetlen, de ha az a feladat, hogy 10 db szamlanak vidd fel az adatait excelbe, szamlaszam netto afa brutto összegek,kiallito vevö, a keszpenzes szamlat vezesd ki hogy kifizetve, eddig nem volt ember aki ne hibazna es képes lenne pontossagra.
De még szkennelesnel is. Lemarad a szamlaszam. Ami a lényeg lenne...
Ezert nincs munkatarsam mert ezt az alapot sem hozta eddig senki.es még akkor semmit nem csinalt. Es nem tudjuk növelni a feladatokat sok a teher a többieken màs irodakban.
Őszintén nem tudom. Orvos vagyok. Valamikor szeretem valamikor gyűlölöm.
Előnyei... Néha érdekes, és ha ügyes az ember, hálapénz vagy egyéb gusztustalan dolog nélkül is szépen kereshet. Van egy-két aranyos beteg.
Hátrányai... Az iszonyat mennyiségű felénk áradó gyűlölet, a hatalmas felelősség, a megbecsülés hiánya, meg a tudat, hogy a fiatalságomat feleslegesen dobtam ki miatta az ablakon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!