Home office gyerekkel / nélküle - igazságtalanság különbséget tenni?
Én úgy gondolom, hogy a HO egy áldás lenne, ha mernék bevezetni a munkáltatók. Bullshit az, h "mert a személyes jelenlét". A teljesítmény meg HO-ban is mérhető.
Tudom, nem pont a kérdésedre válaszoltam...
Szintén gyermektelen vagyok, és 10 éve home officeban dolgozom. Szerintem ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
Ha ennyi empátia nincs a kolléganődben, akkor talán érthető, hogy neki nincs gyereke. Mondhatni, jobb a világnak is. :)
Szimplán túlfeszültek az idegeid.
Mi az hogy nem segít neked a kolléganőd?
Ki fog lógni a lóláb, eljut a főnökhöz az infó, aztán majd nézhet a hunyó.
De gyönyörűen megtaláltad az egyetlen dolgot, amiben nem hibáztál, és azt kifordítva áldozatot csinálsz magadból.
Nem a segítséggel volt baj, te is tudod, nem vagy ostoba. A kivételezéssel volt a baj, ahogy írod is. Nézd, nálunk az van home office-ban, aki akar, gyerektől függetlenül, az én főnököm olyan, hogy a Holdról is dolgozhatsz, ha kész a cucc. A baj ott van, hogy neked már segítség az, hogy dolgozhatsz otthonról, neki nem. Ne mondd, hogy te nem lennél egy picit sem pipa, ha a főnök valamiért az említett kolléganővel kivételezne, és te szívnál emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!