Mennyire korrekt a főnöknőtől,hogy engem két szombatra is beosztott dolgozni a kollégát meg egyre sem?Ti megmondanátok a véleményeteket?
Figyelt kérdés
Gondolom nem ad érte többet.Mindenki kb.ugyanolyan fizetésen van.A korona vírus miatt a két rész munkaidős kolléga nem dolgozhatott két hónapig és felszaporodott a munka,vannak újítások azt mondta segíteni kell nekik hogy megtanulják az új dolgokat és azért rakott be két szombatra,hogy megmutassam nekik.A másik két szombaton a főnöknő dolgozik.A harmadik kollégát nem rakta be.Ő ezeket a dolgokat nem tudja,de neki se ártana megtanulni.Talán készül külföldre,de amilyen szerencsénk van majd rajtunk marad amilyen jó munkaerő ha tehetne kihúzna magát mindenből.A főnöknőnek így jó semleges állásponton van nem szól senkinek semmit.De ez így nem korrekt,igaz aláíratott velem egy szerződést egy hónapja hogy a több munka miatt más fizetésre helyez.Remélhetőleg nem csak ígérget...Ti szólnátok neki valamit a helyemben?2020. jún. 18. 21:18
1/7 anonim válasza:
Ha a többit dolgozót kell betanítani, akkor olyan valakit nem tehed oda, aki maga sem tudja.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem de ha mindenki dolgozik szombaton akkor a harmadiknak is kellene.Ő kérdezte is,hogy mikor van beosztva,azt mondta a főnöknő ő dolgozik a többi szombaton.A főnöknő háta mögött meg nekem azt mondta ő nem is kellene hogy dolgozzon szombatokon. Gondolom valahogy kihúzta magát.
2020. jún. 18. 21:30
3/7 A kérdező kommentje:
Csak abban,hogy én dolgozom bizonyára sok köszönet nem lesz.Semmivel nem fogok jobban járni.
2020. jún. 18. 21:33
4/7 anonim válasza:
Tanuld meg, hogy minden munkahelyen ez van.
5/7 A kérdező kommentje:
4-es van benne valami ugyanaz csak pepitában...
2020. jún. 18. 21:53
6/7 anonim válasza:
Több szempontból is lehet vizsgálni az általad kialakult helyzetet. Mint írtad, honorálja a főnöknőd az erőfeszítéseidet, - nyilvánvaló, hogy nem a járandóságaid csökkenéséről szólt az aláírt szerződés, evidens, hogy nem írtad volna alá. -Ha nem olvastad el, mit írsz alá, így jártál! Azzal, hogy egy adott cél elérésének segítésére alkalmatlan embert oszt be a főnöknőd, nemhogy ő, de még a többiek - közösség szinten - sem juttok előre. -Elmehettek kapálni azzal, hogy kilóra jelen volt egy olyan ember, aki adott esetben semmit nem tud a közösbe tenni. A közösség jelenlegi érdeke - a leírtak alapján - azt kívánná, hogy minél több ember, minél hamarabb és minél szélesebb körben megismerje a módosult feladatrendszert. Ez mutat abba az irányba, hogy a szélesebb körben rálátó nagyobb létszámú csoport tagjainak vállára lehetőleg egyenletes terhelés juthasson idővel, - ne legyen az, hogy az egyik már délre le se tudja írni a saját nevét - annyira ki van dőlve, - míg mások vigyorogva masszírozzák az ülepüket eközben. Vélhetően ez szükséges annak érdekében is, hogy a hétvégékre a terhelést egyenletesebben lehessen elosztani. Utolsóként említeném meg a bizalom kérdését. Sokat elárul, hogy a főnököd vállalja saját magára a tükör tevékenységet, - CSAK benned bízik meg a jelenlegi helyzetben olyan magas szinten, ami által biztosítva látja az ismeretek magas szintű átadását. Átvitt értelemben úgy tekint most rád, mint a helyettesére, - amit nyugodtan értékelhetsz úgy, hogy megtiszteltetés, mert ez egy igen magas fokú bizalom jele! Fentiek tükrében kisstílű megnyilvánulásnak vélem, ha most elkezdenél vele a kialakult helyzetről külön "beszélgetni"! Persze a döntés a te kezedben marad, de szerintem felesleges kör lenne észrevételt tenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom bizalom jele-e talán lehet így is nézni de én nem érzem,hogy ez most honorálva lenne,lehet majd hosszú távon...nem tudom,majd kiderül
Engem bosszant,hogy más kihúzza magát és tolerálva van,megkarositva érzem magam.
2020. jún. 19. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!