Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fognátok a kabátotokat és...

Fognátok a kabátotokat és elmennétek egy ilyen összejövetelről?

Figyelt kérdés

A főnöknőm hívott bennünket összejövetelre és közben megy a fényképezés és a kolléganő amiket felrakott képeket engem nem jelölt be rajta,pedig rajta vagyok némelyik képen.Ez lehet hülyeség de így az az érzésem nem vagyok a csapat tagja

Legszívesebben felkelnék és elmennék de a főni születésnapja van és azt is felajanlotta hazavisz ne menjek el előbb autóbusszal. De a kolléganő részéről ez a kép felrakás nem érintett túl jól.

2020. jún. 19. 22:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nem ellenem irányul de rosszul esik...
2020. jún. 19. 23:53
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
De miért egy emberen kattogsz? Mások cska azt látják hogy nyomogatod a telefont. Nem csoda hogy nem hívnak beszélgetni.
2020. jún. 19. 23:57
 23/35 A kérdező kommentje:
Nem beszelgetnek meg, a zene ők meg jól elvannak a másik fele alig letezik
2020. jún. 19. 23:59
 24/35 anonim ***** válasza:
92%
Jelold be magadat a kepeken! Lehet, hogy nem tudjak, szereted-e ha bejelolnek vagy nem es nem akartak kockaztatni. Jelold be magad, azzal megmutatod, hogy szereted. Ennyi. Ne hisztizz emiatt, inkabb erezd jol magad a bulin.
2020. jún. 20. 01:47
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

Ez így elég beteg.

Azért behisztizni mert nem jelöltek meg egy képen?

2020. jún. 20. 09:48
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg,csak mellőzöttnek éreztem magam
2020. jún. 20. 19:22
 27/35 A kérdező kommentje:
Azzal kezdődött négyen voltunk egy képen kérdezték az mehet-e a netre mondtam igen erre a kolléganő mondta ő nem jól néz ki a képen és csináltak képet hármukról a másik oldalon és az ment a netre.Nem mondtak menjek át,nem vagyok az a stílus aki tolakodna.Utána ők ott fenykepezkedtek,meg videozgattak a másik oldalon.
2020. jún. 20. 19:30
 28/35 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem kedvel. De nem hiszem el higy csak négyen voltatok a bulin. Mindegy, udvariatlan dolog lett volna a szülinapossal szemben felállni és eljönni ha már egyszer lebeszélted vele hogy maradsz.
2020. jún. 20. 19:38
 29/35 anonim ***** válasza:

#26 nem te vagy beteg, hanem az a viselkedés, amit leírtál : hisztizni egy be-nem-jelölés miatt, ahelyett, hogy a valósággal foglalkoznál egy partin.

Ez egy mentális zavar.

2020. jún. 20. 19:55
 30/35 anonim ***** válasza:

A viseledéseden tudsz változtatni.

Legközelebb kapcsold ki a telefont egy ilyen találkozón.

2020. jún. 20. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!