Fognátok a kabátotokat és elmennétek egy ilyen összejövetelről?
A főnöknőm hívott bennünket összejövetelre és közben megy a fényképezés és a kolléganő amiket felrakott képeket engem nem jelölt be rajta,pedig rajta vagyok némelyik képen.Ez lehet hülyeség de így az az érzésem nem vagyok a csapat tagja
Legszívesebben felkelnék és elmennék de a főni születésnapja van és azt is felajanlotta hazavisz ne menjek el előbb autóbusszal. De a kolléganő részéről ez a kép felrakás nem érintett túl jól.
Szerintem nagyon túlreagálsz egy ennyire egyszerű dolgot, simán kifelejthetett téged, ha őt nem érdekli ennyire a megjelölés téma.
Esetleg gyermeteg elrohanás helyett miért nem kéred meg, hogy legyen szíves megjelölni téged is. Szerintem biztos nem lenne akadálya és te is nyugodtan élvezhetnéd az estét.
Nem csoda, hogy mindig azt érzed kilógsz...Tudod ez egy ördögi kör. Ha ilyen kis *faxom* személyiséged van, nem fognak soha, sehol kedvelni, és emiatt mindig ilyen lesz a személyiséged is.
Ebből törj ki, és csak légy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!