Elmenjek így osztálytalálkozóra?
Az akkori legjobb barátaimmal nem tartom a viszonyt évek óta, még köszönésig sem , szerintem csak feszkó lenne.
(Általános iskolai tali)
Így nem sok értelmét làtnám barátok nélkül menni. Nagyon sokat változtam, rengeteg barátom lett a másik sulimban. Ebben a városban csak egy emberrel járok össze. (Más városba mentem tanulni) Sok kedves ismerős megmaradt az osztályból, de eltelt 5 év , nem sok közöm van hozzájuk, de eldumálunk.
Külsőleg nagyon megszépültem a régi csúnya énemhez képest, rengeteg eredményt felmutathatnék, és biztos rengetegen meglepődnének milyen motivált, tanulásra kész lettem (semmi ego de a régmúlthoz képest oltári a vàltozás) de nem tudom, a nagytöbbség köszönni se nagyon köszön a másiknak szóval....Meg amúgy is fitogtatni semmi értelme elmenni. Alázat fontosabb
Nem tudom elmenjek e, kérlek írjatok véleményt.
(Maga az osztály nagyon jó volt)
MENJ EL!
Nem kell minden apró-cseprő eredményedről beszámolnod, mert könnyen öndicséretnek vennék.
Az a tény, hogy valaki megszervezi, arra mutat, hogy vannak, akik kíváncsiak a többiekre, tehát rád is. Légy Te is kíváncsi rájuk. Középsuliból most tavasszal lett volna nekem a 60., de elhalasztottuk augusztus végére a járvány miatt. Egyik 90+ éves tanárnőnket is viszem autóval, mert útba esik a lakhelye. 30-ból 12-en még élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!