Osztálytalálkozó! Elmenjek?
Ha kivancsi vagy szerintem megeri, aztan lehet hogy kiderul, megsem olyan jo mindenkinek
Ha meg nem meseltel nekik a jegyeidrol korabban akkor hazudhatnal rola egy piciket ha nagyon szegyenled.. Nem tudom milyen egy osztalytalalkozo, de nem hiszem hogy a konkret atlagodat kerdezni fogjak, vagy hogy ebbol meg abbol hanyas vagy konkretan. Foleg hogy egy lazabb beszelgetes az egesz. Igy pl. mondhatnad hogy jol megy a suli, megvagy, minden oke.. Ilyenek.
Az meg ne torjon le hogy masnak milyen jo, az a lenyeg hogy te a legjobbat hozd ki magadbol. Csak akkor irigykedj ha a hasznodra tudod valtani mert mondjuk motival. :)
Miért nem tanulsz jobban?? Miért nem mentél jobb suliba??
Ezt azért nem értem, mert nálunk midenki meg van elégedve a sulijával, max. olyan van, hogy túl erős a suli... de hogy túl gyenge!? Mindenki aki mondjuk szakközepes, meg van elégedve a sulijával, szerintem azért is, mert oda olyanok járnak, akiket ez nem igazán szokott zavarni...
A másik dolog amit nem értek, hogy hogy sikerült az, hogy nem találkoztál velük a ballagás óta. Jó, lehet nekem ez azért annyira furcsa, mert bejárós vagyok, és szinte az összes volt osztálytársam az, így a buszon majdnem minden nap látok mindenkit, és ugyan úgy, vagy talán még jobban kijövünk egymással, mint régen. De azt nem tudom elképzelni, hogy egyszer sem beszéltél még velük.
Én mindenképpen elmennék.
"Listen to your heart before you tell him goodbye" Roxette:D
Hát, figy, szerintem hallgass a szívedre:D:D:D Tedd amelyik érzésed szerint jobb, ha jobbnak látod, elmész, ha nem, akkor nem:) Gondold át jól, szeretnél -e velük találkozni, dumálni egyet, meg megéri-e elmenned, érzésed szerint hogy éreznéd ott magad:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!