Munkahelyi bulikba, összejövetelekre el szoktatok menni? Vagy csak elég a munkahelyen eltöltött idő?
Igen, mivel ezek általában munkaidőben voltak mindig, ezért kötelező volt megjelenni. Karácsony előtt fordult elő, ill. a nyár végén, máskor nem és munkamegbeszéléssel, évértékeléssel voltak egybekötve. Általában mindenki elmondta, hol tart, mire jutott, mik a feladatai, tervei a jövőt nézve. A főnök végül elmondta, mi a fő haladási irány.
Szerencsés ember vagy, ha van munkád és ez a legnagyobb problémád!
ui.: Kollégákkal elmenni beszélgetni munkaidő után, az nem munkahelyi buli, a főnök oda el sem megy... Ez opcionális elfoglaltság.
Munkahelyi buli = munkaidőben van, azaz kötelező a megjelenés.
Ez alól kivétel a konferencia, workshop, ami nem feltétlenül munkaidőben van, és lehet "buli", ill. kötetlenebb része is, itt szintén kötelező a megjelenés.
A főnök házavatójára nem kötelező elmenni.
Még egyszer: bár nekem lennének hasonló kérdéseim!
Hol dolgozol?
Nálunk csak fontosabb munkahelyi bulik vannak. Ezen felül max túrázni megyünk a keménymaggal. Szerintem tök jók ezek az alkalmak, hiszen ilyenkor nem mint kollégák ültök egymás mellett, hanem mint emberek.
Olyan oldaláról ismerheted meg a kollégák, amelyikről a munkahelyeteken nem.
Kezdetben engem is kiközösítettek néhány okból, 1 év alatt oszlott el a hülyeség az éterben, hajlandóak voltak nyitni felém, megismertek és rájöttek, hogy nem is olyan vagyok, mint amilyennek képzeltek. Azóta a gyalog és biciklitúráknak állandó tagja vagyok és imádom.
A "kötelező" bulikon (búcsú, karácsonyi, munkamegbeszélés ebéd/vacsora közben, stb.) megjelenek egyébként. Azért a heti kocsmázásokat kihagyom.
"és ha már eleinte kiközösítettek, akkor mit lessek ott egyedül"
Hát ez az! Akkor meg minek menj oda? Szerintem ne menj el. Majd elmész azokkal bulizni, akik nem közösítenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!