Milyen ötlet lenne, ha a barátnőm kezét a munkahelyén kérném meg ahol elég családias a hangulat? Vagy ez hülye ötlet?
Én speciel nem örülnék ennek. Vidd el valahova, ahol kettesben lehettek, de mégsem annyira romantikus, hogy számíthasson erre a végkifejletre, pl.: állatkert, tropicarium, múzeum, ha ezt szereti. Esetleg "átverhetnéd" , pl.: a szülőkkel vacsorázunk ma, de Ők az utolsó pillanatban "lemondják". Talán még egy meglepetés wellness hétvége, kirándulás, túrázás alkalmával. A lányoknak ez fontos, sokszor fog erre visszagondolni, ezért kellene egy kicsit személyesebb, meghittebb megoldás.
22L
Szánalmas és nevetséges.
1. nem nagyon mondhat nemet, mert ha megteszi, ő lesz a szmét (pedig szíve joga)
2. nem tudhatod, milyenek a kollégái, mert ha hajlamos valamelyikük is féltékenykedni, akkor onnantól kezdve pokollá teheti az életét
3. a főnöknek bejönne az ötlet, meg a felhajtás? Mert, akinek nem, az szépen elérheti, hoyg felmondjon a csaj
4. meg tudod, az eljegyzés KÉT emberre tartozik, egyáltalán nem romantikus, ha még nyolc másik téged bámul
Én nem örülnék neki.
Őszintén írom, hogy nekem kicsit sem tetszene az ötlet. Igaz hogy nekem a munkahelyem se túl családias, de szerintem akkor is, a munka az munka, valamikor stresszesebb, valamikor nyugisabb, nem tudhatod hogy most épp milyen napja van. az eljegyzés 2 emberről szól. Ez nekem kicsit olyan mintha hencegni akarnál mások előtt, és irigykedjenek csak. Lehet hogy nem így van, de nekem ez jön le a szituációból, de ez csakis rátok tartozna...
Én jobban örülnék csak egy egyszerű romantikus estének, vacsinak, vagy sétának, amikor kettesben vagyok a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!