Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fognátok a kabátotokat és...

Fognátok a kabátotokat és elmennétek egy ilyen összejövetelről?

Figyelt kérdés

A főnöknőm hívott bennünket összejövetelre és közben megy a fényképezés és a kolléganő amiket felrakott képeket engem nem jelölt be rajta,pedig rajta vagyok némelyik képen.Ez lehet hülyeség de így az az érzésem nem vagyok a csapat tagja

Legszívesebben felkelnék és elmennék de a főni születésnapja van és azt is felajanlotta hazavisz ne menjek el előbb autóbusszal. De a kolléganő részéről ez a kép felrakás nem érintett túl jól.

2020. jún. 19. 22:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
Sértődéseddel csak magadról állítasz ki bizonyítványt.
2020. jún. 19. 23:26
 12/35 A kérdező kommentje:
Milyen értelemben?
2020. jún. 19. 23:29
 13/35 anonim ***** válasza:
94%
A főnököd hívott meg ezért ne a kolleganőddel foglalkozz. Azt aki meghívott téged ne sérsd meg ilyen dolog miatt pláne ha már van olyan kedves és hazavisz.
2020. jún. 19. 23:30
 14/35 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van meg valószínűleg észre sem veszik. Ok délszlávok akik nagyon vendég szeretőek,nyitottak mások felé és valószínűleg ez mentalitásbeli különbség.Nincs gondom velük amúgy beszélem a nyelvet is és ők lehet nem úgy gondolkodnak dolgokról mint én de a kép bejelölés bánt, mert én is részese vagyok az egésznek.
2020. jún. 19. 23:36
 15/35 anonim ***** válasza:
87%

Abban igaza van a 8asnak, hogy ha ennyire sértődős és érzékeny személyiséged van, azt az emberek nehezen tolerálják.

Próbáld beleképzelni magukat a helyzetbe, a pillanat hevében megosztasz valami képet, erre az egyik kolléga vérig sértődik és haza akar rohanni, mert elfelejtetted megjelölni?

Gyerekes reakció, beszélj vele, ha tényleg zavar.

2020. jún. 19. 23:38
 16/35 anonim ***** válasza:
Magadat*
2020. jún. 19. 23:39
 17/35 A kérdező kommentje:
Mondjam azt rosszul esik,hogy kihagynak a felvételékről?Ők a másik felen elvannak én meg ülök az öreg biokémikussal nrm hívtak üljek át a másik felére. A kedvüket se akarom rontani,hogy mondok valamit ők az enyémet elrontották kissé...
2020. jún. 19. 23:42
 18/35 anonim ***** válasza:
92%

A helyedben én odaülnék és igyekeznék részt venni a beszélgetésben, témákat feldobni.

Az este végén vagy ha kettesben vagytok meg megkérni az ominózus kolléganőt, hogy jelöljön már meg azon a közös fotón, mert milyen jó, aztán ennyi.

Ne vegyél mindent magadra, ezek egyszerű véletlenek, nem ellened irányul szerintem

2020. jún. 19. 23:45
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem azért nem hívnak át beszélgetni, mert a gyakorin lógsz. Vendégségben nem illik a telefonon lógni.
2020. jún. 19. 23:48
 20/35 A kérdező kommentje:
Aki felvetelez az is a telon lóg...
2020. jún. 19. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!