Ki, mit szólna ahhoz, ha a kollégák az utolsó
pillanatban szólnának arról, hogy összejövetel lenne
másnap?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 23:31
1/8 anonim válasza:
Én eleve utálok ilyenekre járni, szóval örülnék, mert minél később szólnak, annál hihetőbb, hogy már abszolút nem tudom lemondani más teendőmet.
2018. máj. 17. 00:23
2/8 anonim válasza:
Egyetértek elsővel.
Habár én nem szoktam indolni sem, csak egyszeruen leszögezni, koszi en nem megyek. Az indok mindig támadási felület ezert jobb kihagyni.
2018. máj. 17. 01:04
3/8 anonim válasza:
Örülnék hogy szóltak és ha nem lenne programom elmennék, ha lenne akkor megköszönném a lehetőséget és nem mennék.
2018. máj. 17. 07:36
4/8 anonim válasza:
Nem örülnék neki, hogy ennyire későn szólnak. De!!
Összejöveteltől függene hogy le tudom - e mondani az esetleges betervezett programomat.
Előző írásokkal szinte egyetértek.
Bármelyik reakció egészséges hozzáállás.
Volt hogy szóltak : XY helyre van hely a buszon, eljössz??
Akkor elmentem, mert ez egy számomra kihagyhatatlan dolog volt. És munkanapon...
2018. máj. 17. 10:49
5/8 anonim válasza:
Mivel nem szeretek ilyenekre járni, így megköszönve a lehetőséget, nemet mondanék.
2018. máj. 17. 18:41
6/8 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy nálunk az "összejövetelek" az esetek nagy részében spontán születnek meg.
Akár baráti társasággal, akár kollégákkal. Sokszor úgy hívunk valakit, hogy "heló, X-el megyünk most, jössz?" Ha jön jön, ha nem nem, nincs sértődés.
Nincs naptárazás, előre tervezgetés. Ráadásul pont a "hisztizős" emberek esnek ki leghamarabb a baráti körből, akik folyton az elfoglaltat játsszák és már azon is megsértődnek, hogy nem nekik jutott eszükbe az egész ötlet...
2018. máj. 17. 22:07
7/8 anonim válasza:
Nálunk minden nap spontán derülnek ki, hogy akkor este lesz-e valami. Én tökre szeretem, általában szoktam maradni.
2018. máj. 18. 03:32
8/8 anonim válasza:
Nalunk is szinte mindig spontan jonnek ezek, maximum elozo nap, jellemzoen csutortok kornyeken, hogy akkor pentek vagy szombat este vagy napkozben valami program? Ha nincs mas programunk a parommal (egy helyen dolgozunk, igy mindkettonket hivnak), akkor megyunk, ha van akkor nem, ennyi. Ezzel altalaban mindenki igy van nalunk. A tobbseg joban van egymassal, meg nyilvan azokat is hivjuk / hivjak, akik jonnek, nem azokat akik bent is alig szolnak egy szot barkihez es munka utan koszones nelkul rohannak haza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!