Akik holnap mennek először dolgozni 1-2 hét kihagyás után: Mennyi kedvetek van menni?
Figyelt kérdés
Nekem december 20 volt az utolsó munkanap,de nagyon hamar elment ez a 2 hét. Semmi kedvem menni holnap, pedig alapból szeretem a munkahelyem. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy várjátok, hogy kimozduljatok?2020. jan. 5. 17:21
41/69 anonim válasza:
Jó reggelt! #39 vagyok. Hát én úton be, de persze késve, álmosan, bambán. Sok-sok kávés nap lesz ez 😀 Kitartást nekünk! 😀
42/69 anonim válasza:
Legszivesebben soha többet nem, mennék barom a fönök,hülye áskálodos p.csák a kollégák (1-2 kivétel). De jo volt, hogy egyik képet se kellett latom két hétig. Keresgelek mas melot, de Most nem könnyü váltani (6 éve vagyok itt).
43/69 A kérdező kommentje:
Ismét aktuális hétfőtől. :( Igaz, nekem most két ünnep közt is kellett mennem 3 napot. Úgyhogy nem volt sok pihenőm.
2022. jan. 1. 18:16
44/69 anonim válasza:
Nekem meg 1 het szabi 2 het szabi utan :D
45/69 anonim válasza:
Nekem csak 3 nap szabim volt, mégis, mintha a fogamat húznák. Holnap 6-ra megyek.
46/69 anonim válasza:
Hétfőn megyek, de már most kezdek depis lenni tőle :(
47/69 anonim válasza:
En nem. Megyek felmondok nyertem egy halom penzt
48/69 anonim válasza:
Nyertél te egy lófa*szt, nem pénzt
49/69 A kérdező kommentje:
#45: Kitartást!!
#46: Én is így vagyok. :( Ma még jó sokáig aludtam és pihenek. Aztán várom a hétvégét... Ilyenkor ünnepek után mindig olyan üres minden.
2022. jan. 2. 12:10
50/69 anonim válasza:
Ismerős érzés, mostmár nincs mit várni, mert a tavasz még nagyon távoli. Alig van valami program ilyenkor január-február környékén, sötét van amikor kijövök a munkahelyről. Valahogy karácsonyig jobban telik ah idő, vannak vásárok, ünnepi fények mindenhol, ez sokat dob a hangulatomon. Bár ebben a hónapban sokat dolgoztam, szilveszterkor is, meg szombati munkanap is volt. Szóval elég fárasztó hónap volt a karácsony ellenére is, de legalább volt benne egy kis jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!