Gyári munkások! Ti mit tesztek ha nincs kedvetek menni a gyárba dolgozni de sajnos muszáj?
"Én csak egy valamit akarok szórakozni, élni, csajozni, inni."
Ez mondjuk már kapásból 4 dolog :D
Otthagyom :D
Közmunkára csak behívnak mondjuk abból a kicsi pízbű nehéz lesz inni élni csajozni xd
Sokan irodai munkásként is ilyen tájt kelnek, hogy faluról bejussanak a csodás csatlakozásokkal a városba...tapasztalat...
Tudom, klisé, de örülj, hogy van munkád, kapsz pénzt, be tudsz járni, stb.
Ne add fel a keresgélést, a fejlődést! Telefonon érdeklődj más időpontban, amikor lehet, hogy más ügyintéző veszi fel. Rád csapni meg biztos nem csaphatnák rád a telefont. Az a kötelességük, hogy elvégezzék a munkájukat.
Akkor szórakozz, élj, csajozz, igyál. Ja, nincs rá pénzed, ha nem dolgozol.
Komolyra fordítva a szót, ha ez nem tetszik keress másik melót, amíg nem találsz bírd ki.
Először is, fel a fejjel! :)
Az első lépés egy probléma megoldásához az objektív helyzetfelmérés. Láthatóan átlag alatti értelmi képességekkel rendelkezel, így nem vagyok képes egy szakma megtanulására. Nincs ezzel semmi baj, és ne hagyd, hogy piszkáljanak miatta. Ahogy átlag feletti értelmi képességekkel rendelkezők is vannak, úgy vannak átlag alatti értelmi képességekkel rendelkezők is.
Elhiszem, hogy élvezed a munkaügyi tanfolyamokat, de nagyon nem korrekt, hogy foglalod a helyet olyanok elől, aki képesek megtanulni az adott szakmát. Ez nem szép dolog.
Szóval láthatóan csak betanított munkákra vagy képes, de ne add fel, nemcsak gyári betanított munkák vannak. Mehetnél például gyümölcsöt szedni, kint vagy a friss levegőn, kapsz pénzt, és még a gyümölcsből is hazavihetsz valamennyit. Vagy vannak napszámos munkák is, nem muszáj gyárban melóznod.
Illetve javasolnám még, hogy kezdj el lottózni, mert azon kívül nincs nagyon más lehetőség, hogy többre vidd, mint a húgod.
"És ti mit tesztek ha nem akartok dolgozni de muszáj??"
Bemegyek dolgozni :)
Ez van, ha az ember nem akar éhen halni.
Én is dolgoztam gyárban, három és két műszakban. Volt olyan, hogy egy héten belül három műszakban; hétfőn-kedden délelőtt, haza, 4 óra alvás, vissza estére, szerdán megint este, csütörtök-pénteken pedig délután. Összesen 6 évig dolgoztam, két különböző gyárban, bár nem szalag mellett, hanem szakmunkásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!